Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ": O ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02932 ] [ 2014.01.13 00:00 ]





Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012


Γράφει ο Alex Synodinos




τι πραγματικά επιθυμεί η αριστερά




Θέλω να πιστεύω πως οι αναγνώστες μας είναι μιας κάποιας ευφυίας και δεν πίστεψαν τις τελευταίες προσπάθειες μετάλλάξης του ΣΥΡΙΖΑ που προσπαθεί να παρουσιασθεί ως κεντρο-αριστερό κόμμα. Το ΣΥΡΙΖΑ απέχει από την κέντρο-αριστερά (δηλ. την σοσιαλδημοκρατία) όσο και ο ένας γεωγραφικός πόλος από τον άλλο. (Εκτός, βέβαια, εάν δεχτεί κανείς ότι πηγή και μήτρα κάθε κακού στην πολιτική είναι ακριβώς η σοσιαλδημοκρατία.) O ΣΥΡΙΖΑ είναι το επίσημο κόμμα της αριστερής τρομοκρατίας στην Ελλάδα και στη τρομοκρατία συμπεριλαμβάνω και το συνεχές κάψιμο της Αθήνας από τα τάγματα εφόδου του ΣΥΡΙΖΑ, τα εξαρχειόπαιδα, ευρύτερα γνωστά και ως «κουκουλοφόροι». O ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο συνδέεται με αυτούς αλλά πρακτικά αποτελεί και τον πολιτικό τους βραχίονα όπως σωστά έχει λεχθεί στο παρελθόν.




Μολότωφ πάρτυ των κουκουλοφόρων, Αθήνα 2008





Σωστά θα παρατηρήσει κάποιος πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί έναν συνασπισμό κομμάτων οπότε ο ιδεολογικός προσδιορισμός του δεν είναι εύκολος. Αν όμως εξαιρέσουμε ορισμένους γραφικούς πρώην του ΔΗΚΚΙ, όλα τα άλλα κομματίδια του ΣΥΡΙΖΑ κινούνται μεταξύ τροτσκισμού, νέας αριστεράς και μαοϊσμού. Τα κομματίδια αυτά έχουν συμφωνήσει σε ένα μίνιμουμ θέσεων ώστε να συμμετάσχουν στον συνασπισμό.

Σε τι συμφωνούν λοιπόν όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι που πρώτος έβαλε κάτω από την ομπρέλλα του ο Αλαβάνος; Ασφαλώς στην ταξική ερμηνεία της κοινωνίας, στον αντι-εθνικισμό, στον αντι-πατριωτισμό, στον αντι-ρατσισμό, στην «ιδεολογία» των human rights, στη λατρεία της παγκοσμιοποίησης και της κατάργησης των εθνών-κρατών, στη βίαιη εξίσωση των πάντων, στα ανοιχτά σύνορα και σε έναν υφέρποντα ανθελληνισμό ο οποίος εκδηλώνεται με μία βαθειά αντιπάθεια προς ότι χαρακτηρίζει αυτό το λαό, είτε πρόκειται για την θρησκευτική του πίστη, είτε για την εθνική του ταυτότητα ή ακόμα και τις διατροφικές του συνήθειες.




Athens Gay Pride, 2012, ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε την συμπαράσταση του στους "καταπιεσμένους" gay, λεσβίες & τραβεστί




Συνεπώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα ακρότατης αριστερής ιδεολογίας που πρακτικά επιθυμεί την διάλυση της ελληνικής κοινωνίας και τη δημιουργία μιας νεφελώδους και απροσδιόριστης κομμουνιστικής ουτοπίας στην οποία θα φθάσουμε μέσω της βίας. Αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό έχει γίνει πλήρως σαφές στον προσεκτικό παρατηρητή από πολλαπλές δηλώσεις κομματικών εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ, άρθρων, αναφορών κλπ.

Ας υποθέσουμε λοιπόν πως ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές καταλαμβάνει την εξουσία. Θα έχει ασφαλώς δύο δρόμους, είτε θα απαρνηθεί ότι πρεσβεύει και εκπροσωπεί και θα γίνει ένα νέο ΠΑΣΟΚ, είτε θα θελήσει να κάνει την ιδεολογία του πράξη. Προσωπικά θεωρώ το δεύτερο ενδεχόμενο περισσότερο πιθανό καθώς μια προσεκτική παρατήρηση των ατόμων που αποτελούν αυτό το κόμμα κάνει ξεκάθαρο πως πρόκειται για ψυχικά αρρωστημένες προσωπικότητες που διανοητικά είναι εγκλωβισμένες ακόμα στον συμμοριτοπόλεμο (ας θυμηθεί μόνο ο αναγνώστης τις υαχές «Βάρκιζα τέλος!» γνωστού στελέχους του κόμματος αυτού σε τηλεοπτικό πάνελ.) Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως ο ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επιλέξει μια πιό ήπια προσαρμογή της κοινωνίας στην ιδεολογία του, είναι προφανές πως του είναι αδύνατον να ελέγξει πλήρως τα μέλη του, ειδικότερα δε τις συμμορίες των εξαρχειωτών «κουκουλοφόρων» που ρέπουν προς έναν πλήρη χαοτικό νιχιλισμό.




Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε κατάσταση παροξυσμού...




Τι σημαίνει στη πράξη η ιδεολογία του ΣΥΡΙΖΑ; Ας τα δούμε περιληπτικά, πρακτική κατάργηση της αστυνομίας, πολιτικά δικαιώματα και επιδόματα στα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη χώρα, περαιτέρω προσέλκυση λαθροεισβολέων, άμεση υποχώρηση σε όλα τα εθνικά θέματα (πχ Σκοπιανό, Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος), αναγνωρισμένη συγκυριαρχία στο Αιγαίο, αποψίλωση και πρακτική διάλυση του στρατού, βίαιη καταστολή κάθε διαφορετικής άποψης και ειδικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προσδιορίζει ως «φασιστικό» (δηλ. περίπου οτιδήποτε εκτός πολιτικής γραμμής ΣΥΡΙΖΑ) κλπ. Ταυτόχρονα θα βιώσουμε μια πλήρης αποθράσυνση των «κουκουλοφόρων» και των τρομοκρατών που αντικειμενικά θα φθάσει μέχρι και σε δολοφονίες ιδεολογικών αντιπάλων. Σας φαίνονται περίεργα και υπερβολικά αυτά; Εάν ναι, τότε μάλλον δεν έχετε ιδιαίτερη επαφή με την πολιτική πραγματικότητα στην Ελλάδα, είστε εκτός επικαιρότητας, δεν διαβάζεται τις αφίσες που κολλάνε οι διάφορες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και τα συνθήματα τους. Υπό αυτές τις συνθήκες λοιπόν η Ελλάδα θα ζήσει ένα νέο 1981, όμως αυτή τη φορά η μετάλλαξη της κοινωνίας δεν θα είναι σταδιακή και ειρηνική, αλλά απότομη και βίαιη.




χωρίς σχόλια...




Θα υπάρξει αντίδραση σε όλα αυτά; Αν κρίνουμε από την αντίδραση της Καραμανλικής Δεξιάς στην πασοκική λαίλαπα της δεκαετίας του 80 προφανώς και όχι. Όμως τα πράγματα αυτή τη φορά όπως θα εξελιχθούν δεν θα αφήσουν πολλά περιθώρια σε κάποιες εγχώριες δυνάμεις. Είναι λοιπόν πιθανό να δούμε κάποια αντίδραση των σωμάτων ασφαλείας μπροστά στην αποσύνθεση του κράτους και τη δική τους. Η αντίδραση αυτή είτε βίαιη, είτε με χαρακτήρα απλής ανυπακοής στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα διαρρήξει την κοινωνία στα δύο. Ταυτόχρονα η διαρκής άνοδος της Χρυσής Αυγής (ΧΑ) θα σημαίνει πως στις ερχόμενες εκλογές ένα μεγάλο ποσοστό Ελλήνων, (μην εκπλαγείται αν ξεπεράσει το εκατομμύριο) θα έχουν οδηγηθεί στο να ψηφίσουν ΧΑ, με ότι αυτό σημαίνει για την προσωπική τους ανοχή σε φαινόμενα όπως ο εποικισμός της χώρας από αλλόφυλους, τα οικονομικά μέτρα και η πλήρης φαιδροποίηση του καθεστώτος της μεταπολίτευσης.




επεισόδια μεταξύ μελών της ΧΑ και ακροαριστερών συμμοριών




Το αποτέλεσμα; Καταρχάς θα υπάρξουν εκτεταμένες συγκρούσεις οργανωμένων συμμοριών της αριστεράς με τα μέλη της ΧΑ, στο πλευρό των πρώτων ασφαλώς θα βρίσκονται πληθώρα λαθρομεταναστών και ειδικότερα αυτή των μη-ευρωπαϊκής καταγωγής και των εγχρώμων (το γιατί ειδικά οι έγχρωμοι θα το αναλύσουμε σε προσεχές άρθρο). Αυτές οι συγκρούσεις αργότερα θα γενικευθούν και θα περιλαμβάνουν και απλούς πολίτες που απλά αντιδρούν στην γκετοποίηση των περιοχών τους από τους λαθρομετανάστες. Υπερβολικό; Ας θυμηθεί ο αναγνώστης πως πρόσφατα είχαμε επίθεση συμμορίας λαθρομεταναστών και κουκουλοφόρων εναντίον Ελλήνων πολιτών στην Αθήνα στο πλαίσιο αντιποίνων στο υποτιθέμενο σπάσιμο μαγαζιών λαθρομεταναστών από Έλληνες κατοίκους.




Ισλαμιστές λαθροεισβολείς, η αριστερά επενδύει σε αυτούς για τις μελλοντικές συγκρούσεις




Εν ολίγοις τα πρώτα σκάγια του εμφυλίου ήδη έχουν πέσει, η ελληνική κοινωνία καταρρέει σταδιακά με τους Έλληνες να αδυνατούν να επιβιώσουν λόγω των κομμουνιστικής φύσεως μέτρων των τελευταίων κυβερνήσεων (σημ. Τα μεσαία κοινωνικά στρώματα στα πρώτα χρόνια της ΕΣΣΔ προλεταριοποιήθηκαν μέσω της αυστηρότατης φορολογίας) και της ανεργίας. Σε αυτή τη πυριδιταποθήκη που θα είναι η Ελλάδα σε μερικά χρόνια ο ερχομός του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία θα υπάρξει απλά το φυτίλι...



ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ"











ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ" ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02925 ] [ 2014.01.06 00:00 ]
"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02933 ] [ 2014.01.14 00:00 ]
"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02935 ] [ 2014.01.16 00:00 ]








ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]



"ΚΑΛΧΑΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00006 ] [ 2012.09.28 00:00 ]

"ΚΑΛΧΑΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00002 ] [ 2009.11.09 00:00 ]

"ΠΕΡΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00010 ] [ 2011.02.18 00:00 ]

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00064 ] - [ 2012.05.07 04:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01195 ] [ 2009.08.02 12:00 ]

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00035 ] - [ 2010.07.08 10:00 ]

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00036 ] - [ 2010.07.22 04:00 ]