Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΙΤΑΛΙΑ: ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ «ΡΑΤΣΙΣΜΟ» ΙΤΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΣΟΝΩΝ «ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ» ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΜΗΝΥΤΗ… «ΕΒΡΑΙΟ»!



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02912 ] [ 2013.12.24 00:00 ]



Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013








Τεργέστη – Ο Paolo Polidori, πολιτικός της Λίγκας του Βορρά από την Τεργέστη, δικάζεται για «υποκίνηση ρατσισμού», αφού είπε σε ένα συνέδριο του κόμματος την περασμένη άνοιξη, ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός Mario Monti και η κυβέρνησή του είναι εκφραστές της Εβραιο-Μασονικής εξουσίας. Σε απάντηση στις επικρίσεις από την εβραϊκή κοινότητα, ο Polidori επανέλαβε ότι η παγκόσμια οικονομική δύναμη βρίσκεται στα χέρια των Εβραιο-Μασόνων.

Στις 15 Απριλίου, ο 49χρονος Polidori είχε παρακολουθήσει στο Excelsior Hotel το συνέδριο του κόμματος του Umberto Bossi. Εκεί είπε «Ο Πρωθυπουργός Mario Monti και η κυβέρνηση, είναι εκφραστές της Εβραιο-Μασονικής εξουσίας».


Paolo Polidori






Στις 17 Απριλίου, όταν η είδηση της δήλωσης αυτής δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της Τεργέστης ‘Piccolo’, ο Paolo Polidori (φωτο), όπως αναφέρει η μήνυση που ασκήθηκε αναντίον του, «αντί να ζητήσει συγγνώμη για τις δηλώσεις του, απαντώντας στις επικρίσεις της εβραϊκής κοινότητας συνειδητά επανέλαβε ότι η παγκόσμια οικονομική δύναμη είναι στα χέρια ενός Εβραιο-Μασονικού συστηματος». Στη συνέχεια ο Polidori υποστήριξε ότι «τόσο ο Ιταλός πρωθυπουργός, όσο και ο Έλληνας, είναι άνδρες της Goldman Sachs, μιας τράπεζας με Εβραίους ιδιόκτητες». Σύμφωνα με τον Polidori η Τράπεζα επιδιώκει να καταργήσει σταδιακά την κυριαρχία των επιμέρους εθνικών κυβερνήσεων και έχει ως στόχο να δημιουργήσει μια νέα παγκόσμια τάξη».

Κατά του Polidori ασκήθηκε δίωξη και ήδη η δίκη του βρίσκεται σε εξέλιξη. Την μήνυση κατέθεσε ο δικηγόρος Alberto Kostoris, σύμφωνα με τον οποίον, η δήλωση αυτή αποτελεί κατάφωρη παραβίαση της Διεθνούς Σύμβασης για την Εξάλειψη όλων των Μορφών Φυλετικών Διακρίσεων, τονίζοντας ότι οι δηλώσεις αυτές «απηχούν ανησυχητικά νεοφασιστικά σλόγκαν, με σαφή υποκίνηση σε φυλετικό μίσος».


Giuseppe Turco






Αλλά στη δίκη προέκυψε και άλλη καταγγελία για «ρατσισμό», αυτή τη φορά κατά του δικηγόρου του Πολιντόρι, του Giuseppe Turco. Κατά τη διάρκεια της δίκης ο Turco (φωτο), ανέφερε συνεχώς τον Alberto Kostoris, ο οποίος είναι δικηγόρος της εβραϊκής κοινότητας, ως «Εβραίο».








Όταν του ζητήθηκε από τον δικαστή να χρησιμοποιεί μια καλύτερη γλώσσα που να ταιριάζει καλύτερα στην αίθουσα του δικαστηρίου, ο Turco απάντησε ότι δεν έβλεπε τίποτα λάθος σε αυτό. Ο Kostoris είναι Εβραίος και είχε πει ότι είναι υπερήφανος που είναι Εβραίος. Ο Kostoris έχει παραπονεθεί στον ιταλικό δικηγορικό σύλλογο.



ΠΗΓΕΣ:
"ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ"










ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]



"ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00003 ] [ 2009.09.25 24:00 ]

"ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00005 ] [ 2010.01.13 00:00 ]

"ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00006 ] [ 2010.01.31 00:00 ]

"ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00028 ] [ 2012.08.22 00:00 ]
ΣΤΙΣ 18-01-2012 ΩΡΑ 14:17 ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΣ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΣ ΠΟΛΥΒΑΡΒΑΡΙΚΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥΣ ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΑΙΔΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΩΣ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΙΑΤΟΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΧΡΩΜΟΥΣ  ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠOIΚΙΣΤΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΩΝ ΑΦΑΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΕΞΑΛΕΙΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ