Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ & ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ" - "ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ""ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02851 ] [ 2013.10.25 00:00 ]

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ & ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: "ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ" - "ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ"


Νικολαος Ζαφειριου

ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΖΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ, ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ .....ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΣΥΝΤΑΣΟΝΤΑΝ ...ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ...... ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΡΑΣΤ...ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ...ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ....ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ... ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

ΤΟΣΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΕΡΝΑΝ ΣΤΑ ΨΙΛΑ.... ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.... ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΣΥΣΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ !

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΑ ΤΑ "ΒΡΙΣΚΟΥΝ" ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.... ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.


ΟΥΔΕΝ ΚΑΚΟΝ ΑΜΙΓΕΣ ΚΑΛΟΥ.


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΤΑΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ "ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ" ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΛΕΕΙ "ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ" ΤΩΡΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ

ΤΩΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΥΛΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΡΙΣΣΕΣ

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ...


ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid.....