Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΕΛΛΑΔΑ: ΟΤΑΝ Η ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ (ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣΟΣΙΑΛΟΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ) ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02828 ] [ 2013.10.02 00:00 ]







Η ΤΡΙΜΟΡΦΗ ΕΚΑΤΗ

Η ΒΟΥΛΗ ~ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ~ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ~ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ















Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου 2013


του system failure



Όλα βαδίζουν σύμφωνα με το σχέδιο. Το συστημικό κατεστημένο εκμεταλλεύτηκε άριστα την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους νεοναζί στην Ελλάδα λίγο πριν από την επανεκλογή της Μέρκελ στη Γερμανία...

Τι πέτυχε η Ευρωπαϊκή νεοφιλελεύθερη δικτατορία:

1ον: αποπροσανατόλισε για άλλη μια φορά τους πολίτες, Έλληνες και Ευρωπαίους, από τα νέα μέτρα στα οποία επιμένει η Μέρκελ, πίσω από την οποία βρίσκονται οι μεγαλοτραπεζίτες και το μεγάλο κεφάλαιο, και τα οποία έχουν σαν στόχο, όχι μόνο να ολοκληρώσουν το νεοφιλελεύθερο πείραμα στην Ελλάδα, αλλά και να το επεκτείνουν σε ολόκληρη την Ευρώπη, ακόμα και στην ίδια τη Γερμανία.

2ον: μάζεψε τα λουριά της Χρυσής Αυγής που πήρε φόρα και κινδύνευε να βγει εκτός του ελέγχου της. Αλλά τόσο, όσο χρειάζεται για να συνεχίζει να παίζει τον ρόλο του μπαμπούλα σε περίπτωση μιας απροσδόκητης νέας ανόδου της Αριστεράς και τόσο όσο χρειάζεται για να ενισχυθεί, ενδεχομένως, σε ψήφους, η ακροδεξιά πτέρυγα της νεοφιλελεύθερης δεξιάς, από τους μετριοπαθέστερους των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, όπως έδειξαν και οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις που οργάνωσε, όπως πάντα, το συστημικό κατεστημένο.

3ον: ανέδειξε το πιο φρικτό πρόσωπο του “τέρατος” απειλώντας ακόμα και με μια στρατιωτική δικτατορία. Μετά το κάλεσμα της οργάνωσης “Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων” για παραίτηση της κυβέρνησης και σύμπραξη λαού-στρατού, η οποία παίχτηκε κατά κόρον από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των κυρίαρχων ΜΜΕ, επιστρατεύτηκε και η δικαιοσύνη με έκτακτη σύσκεψη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου, προκειμένου το κοινό να πεισθεί για την σοβαρότητα της κατάστασης.

Έπειτα, ήρθε και η πρόσφατη δήλωση-απειλή Μιχαλολιάκου: “... εάν η χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποιήσεως δεν θα είναι ένοχη η Χρυσή Αυγή, αλλά αυτοί οι οποίοι δαιμονοποιούν τη Χρυσή Αυγή και τη χτυπούν με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο...”. Η “γκάφα” Μιχαλολιάκου έγκειται στο γεγονός ότι μίλησε για επικείμενη αποσταθεροποίηση της χώρας, πράγμα που σημαίνει ότι αποδέχεται ότι η χώρα αυτή τη στιγμή απολαμβάνει την σταθερότητα που προσφέρει το συστημικό κατεστημένο, το οποίο ο ίδιος και η Χρυσή Αυγή κατηγορούν συνεχώς χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη ρητορική. Επομένως τα ίδια τα λόγια του Μιχαλολιάκου αποδεικνύουν ότι η ΧΑ είναι ένα εργαλείο του συστήματος που το χρησιμοποιεί όταν νιώθει ότι απειλείται από μια “αποσταθεροποίηση”.

Παρά τα χιουμοριστικά σχόλια που κατέκλυσαν το twitter, σχετικά με την φημολογία για στρατιωτικό πραξικόπημα στο “κάλεσμα” των εφέδρων αυτό το Σάββατο, η απειλή είναι πραγματική και το μήνυμα σαφές: ή θα δεχθείτε την δική μας νεοφιλελεύθερη δικτατορία με το προσωπείο μιας ψευδο-δημοκρατίας και τα παρελκόμενα (διάλυση του κράτους πρόνοιας, διάλυση των εργασιακών, νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, μαζικές απολύσεις και ιδιωτικοποιήσεις), ή θα πάρετε μια στρατιωτική, με τους νεοναζί να δρουν ανεξέλεγκτα ανάμεσά σας!

Τα κυρίαρχα ΜΜΕ για άλλη μια φορά έπαιξαν άριστα το ρόλο τους. Ενώ ήταν αυτά που ουσιαστικά εκκόλαψαν το αυγό του φιδιού με ρεπορτάζ τρόμου, μπόλικη “κοπτοραπτική” και μπόλικες υπερβολές, τώρα πήραν εντολή από τα αφεντικά να μαζέψουν τα γκέμια του “τέρατος” που αμόλησαν.

Αλλά δεν πρέπει να το παρακάνουν γιατί η νεοφιλελεύθερη δικτατορία έχει ακόμα ανάγκη το “τέρας”. Ανάμεσα στα υποκριτικά ρεπορτάζ καταγγελιών κατά της ΧΑ παρεμβάλλονται μπόλικες εικόνες και πληροφορίες του τύπου “πως εκπαιδεύονται τα μέλη της ΧΑ”, “τι ρούχα φοράνε”, “πώς παρελαύνουν”, ή, αμφισβητείται έμμεσα ακόμα και το κατά πόσο ο δολοφόνος του Φύσσα ανήκει ή δεν ανήκει στην ΧΑ. Στην πραγματικότητα, αυτές τις μέρες τα κυρίαρχα ΜΜΕ διαφήμισαν την Χρυσή Αυγή περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, παρόλο που ορισμένα μέλη της δήλωναν μέσα από τα ίδια αυτά ΜΜΕ ότι τους έχουν αποκλείσει!

Το μήνυμα λοιπόν ήταν σαφές: αποδεχθείτε την νεοφιλελεύθερη δικτατορία, αλλιώς θα πάρετε μια στρατιωτική!


ΠΗΓΕΣ:











ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]


"ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ"
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ Νο [ 00078 ] - [ 2013.09.28 02:00 ]
ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΕΝΑΣ «ΚΡΥΦΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ» ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΕΝΑΝ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΚΡΥΦΟΕΘΝΙΚΙΣΤΗ» ΚΟΠΗΚΕ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΥΣΗ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΘΗΛΥΚΑ ΚΑΙ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΜΙΔΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΟΥΝ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

"ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00003 ] [ 2012.02.29 10:00 ]

"ΝΕΜΕΤΩΡ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00002 ] [ 2009.10.24 24:00 ]
ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΑ ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΒΙΑΙΩΣ ΔΕΚΑΤΡΙΑ (13) ΝΟΜΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΔΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ Ή ΤΡΙΠΡΟΣΩΠΗΣ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΟΥΣ ΕΚΑΤΑΙΑΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΥΣΗ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑΣ ΠΑΥΣΗ ΤΕΧΝΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01885 ] [ 2011.04.27 00:00 ]

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00029 ] [ 2010.08.20 00:00 ]
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ Κ. ΓΚΡΟΖΟΥ ΤΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΚΗΦΗΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΕΧΘΗ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΚΗΡΥΣΕΙ ΑΝΑΙΤΙΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΑ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00038 ] [ 2012.08.07 00:00 ]
ΜΕΣΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΡΑΗΛΙΤΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟΣ Ο ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΑΡΧΙΚΑ ΧΗΜΙΚΟ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ «ΜΙΝΙ» ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟ AMIR ESHEL ~ "ISRAELI AIR FORCE" ~ "IAF" COMMANDER Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΦΕΜΙΝΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ (ΥΠΟ)ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΦΕΜΙΝΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΛΟΜΠΙ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΥΓΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ «ΕΨΙΛΟΝ-Ε» ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΣ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΙΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00040 ] [ 2012.09.03 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02355 ] [ 2012.07.05 00:00 ]

"ΔΙΟΓΕΝΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00012 ] [ 2012.02.18 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01952 ] [ 2011.06.28 00:00 ]

"ΑΙΑΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 000144 ] [ 2011.07.27 00:00 ]