Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΓΑΠ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΕΛΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΩΣ Ο (ΓΑΠ) ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΣΑΜΠΑΛΙΚΟ ΗΛΙΟ ΣΤΗΝ "l' internationale sosialiste"



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02684 ] [ 2013.05.15 00:00 ]







ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ "l' internationale sosialiste" ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΧΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Ο ΕΩΣΦΟΡΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΑΝΑΤΕΛΛΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΣ ΣΑΜΠΑΛΙΚΟΣ ΗΛΙΟΣ



Τετάρτη 08 Μαΐου 2013 20:02
Ομαδική αποχώρηση από την Σοσιαλιστική Διεθνή - Ο ΓΑΠ μετά το ΠΑΣΟΚ, διέλυσε και την Σοσιαλιστική Διεθνή!

Δύο... "επιτυχίες" σε τρία μόλις χρόνια! Μετά την καταβαράθρωση του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος που κληρονόμησε από τον πατέρα του, ο Γιώργος Παπανδρέου διαλύει επί προεδρίας του και την Σοσιαλιστική Διεθνή!!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου, το γερμανικό σοσιαλιστικό κόμμα (το SPD) προτίθεται να αποχωρήσει από την ομάδα της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ενώ τον ίδιο δρόμο προβλέπεται να ακολουθήσουν και 50 ακόμα σοσιαλιστικοί σχηματισμοί, ανάμεσά τους αυτοί της Γαλλίας και της Ιταλίας. Τα κόμματα που αποχωρούν σκοπεύουν να ιδρύσουν -σύμφωνα με πληροφορίες- μία νέα "λέσχη" που θα θεωρείται προοδευτικότερη σε σχέση με την Σοσιαλιστική Διεθνή.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η Σοσιαλιστική Διεθνής αποδυναμώνεται δραματικά και ο Γιώργος Παπανδρέου θα έχει πλέον την Προεδρία μίας ομάδας που θα μοιάζει μάλλον με... "πουκάμισο αδειανό".

Οι κακές γλώσσες στο ΠΑΣΟΚ -για την ακρίβεια από το στρατόπεδο των Βενιζελικών- σχολιάζουν την εξέλιξη αυτή με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο... Όπως χαρακτηριστικά λένε... "ο Παπανδρέου κατάφερε (!) να ισσοπεδώσει τα πάντα στο πέρασμά του. Από το ΠΑΣΟΚ μέχρι και την Σοσιαλιστική Διεθνή".

Σύμπτωση, ατυχία ή μήπως ανικανότητα αναλογίζεται κανείς...


ΠΗΓΗ:










ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02181 ] [ 2012.01.27 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02160 ] [ 2012.01.08 00:00 ]

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00013 ] [ 2009.04.10 01:00 ]
Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΘΙΒΕΤΑΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ [ΜΑΥΡΟ] ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΚ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α. BARACK OBAMA ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ