Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ": ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΡΜ... - "...Όταν ακούνε ότι ένας ιερέας ή ένας δήμαρχος δεν δέχεται να παντρέψει δύο ομοφυλόφιλους, θέλουν να τον πατήσουν κάτω, να τον εξορίσουν, να τον αφανίσουν από το πρόσωπο της γης. Όταν απελευθερώνουν τα ναρκωτικά και οι άνθρωποι τους αντιστέκονται, θέλουν να τους θάψουν κάτω από τη γη..."



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03158 ] [ 2014.08.27 00:00 ]



Τετάρτη, 27 Αυγούστου 2014
ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΕΡΜ...

Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου


Οι παλιότεροι θα θυμούνται ασφαλώς αυτό το διαφημιστικό σλόγκαν. Μου ήλθε αυθόρμητα στο μυαλό, παρατηρώντας αυτήν την εκστρατεία 'αγάπης και στοργής' προς όλα και όλους, που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια: αγάπη για τους μετανάστες, στοργή για τους γκέι, κατανόηση για τους φυλακισμένους εγκληματίες, αγάπη για τον διαφορετικό, προστασία για τα 'ανθρώπινα δικαιώματα' κλπ. Βρε παιδί μου νομίζεις ότι ήλθε ήδη ο παράδεισος επί της γης, και οι ουράνιοι άγγελοι συγχωρούν, αγαπούν, και προστατεύουν τους πάντες! Ακόμη και στο διαδίκτυο μπορεί να πέσει κάποιος πάνω σε ιστοσελίδες με φραγή, διότι «προπαγανδίζουν το μίσος». Μίσος; Θεέ και Κύριε, τι έγραψα; αυτή πλέον δεν είναι απλώς μία απαγορευμένη λέξη, είναι ένα απαγορευμένο συναίσθημα. Πάει και τελείωσε: δεν επιτρέπεται να μισείς. Στις τηλεοράσεις, στις εφημερίδες, στο διαδίκτυο, παντού μία φράση ακούγεται σε όλες τις γλώσσες: DO NOT HATE!

Καλλιτέχνες κάνουν καμπάνιες κατά του ΜΙΣΟΥΣ, τηλεοπτικά σποτς μας ενημερώνουν για το πόσο μπορεί να βλάψει τα συναισθήματα των συνανθρώπων μας το να πούμε κάτι που εκλαμβάνεται ως ΜΙΣΟΣ. Πολυεθνικές εταιρείες έχουν δρακόντειους νόμους για οτιδήποτε ενδέχεται να εκληφθεί από οποιονδήποτε ως ΜΙΣΟΣ. Σειρές στη τηλεόραση έχουν άμεσα και έμμεσα μηνύματα για να καταπολεμήσουν το ΜΙΣΟΣ. Οτιδήποτε σήμερα είναι κατά της κυρίαρχης αντίληψης, οτιδήποτε εκφράζει κριτική σε αυτή, οτιδήποτε ακόμα εκφράζει και απλό και καλοπροαίρετο σκεπτικισμό απέναντι στα καθημερινά κηρύγματα 'αγάπης' προς το διαφορετικό από τα ΜΜΕ, οτιδήποτε κάνει κριτική, έστω και σε θεωρητικό επίπεδο, στις κοινωνικές και εθνοτικές ομάδες, που έχει πάρει υπό τις πτερούγες του το σύστημα αποτελεί ΜΙΣΟΣ.

Οι ομάδες αυτές είναι τα θύματα τα οποία βρίσκονται σε μια διαρκή κατάσταση θυματοποίησης και ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν να πληγωθούν και να βιώσουν το ΜΙΣΟΣ εναντίον τους....και παρόλο που βαπτίζονται ως τα διαρκή θύματα, την ίδια στιγμή απολαμβάνουν την υποστήριξη όλου του κρατικού μηχανισμού, των ΜΜΕ, όλων των ΜΚΟ και όλων των διεθνών οργανισμών.

Βρισκόμαστε σε πόλεμο με το ΜΙΣΟΣ μας λένε, όπως πριν καιρό μας έλεγαν ότι βρισκόμαστε σε πόλεμο όχι με την τρομοκρατία αλλά με τον ΤΡΟΜΟ.





Βέβαια, σε όλα αυτά υπάρχει μια μικρή αλλά ουσιώδης λεπτομέρεια: αν ψάξετε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την εκστρατεία 'αγάπης και στοργής', θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για τους πιο μεγάλους σφαγείς της ανθρωπότητας, για τους πιο ποταπούς και ψυχικά ανώμαλους ανθρώπους. Για τους ανθρώπους που παρήγαγαν μια ιδεολογία υπεύθυνη για εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς σε λιγότερο από έναν αιώνα εφαρμογής της και επιμένουν σε αυτή βάζοντας της κάθε φορά ένα παραλλαγμένο προσωπείο ώστε να συνεχισθεί η σφαγή επ’ αόριστον. Εν ολίγοις, αυτοί που έχουν ως κύριο και βασικό συναίσθημα το μίσος, καθοδηγούν μία παγκόσμια εκστρατεία ….'αγάπης'.

Από την άλλη όμως, δεν τα καταφέρνουν πολύ καλά να κρύψουν, πίσω από αυτά τα ευγενή συναισθήματα που προβάλουν προς τα έξω, το μίσος τους για κάποια ιδιαίτερα πράγματα. Είναι που λένε θέλει η.... αλλά η χαρά δεν την αφήνει...Για παράδειγμα, όταν ακούνε ότι ένας λαός δεν θέλει να ανακατευθεί με άλλους ξένους λαούς, τότε τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, οι βολβοί των ματιών εξογκώνονται, και αφροί βγαίνουν από το στόμα. Η επόμενη κίνηση τους είναι να στείλουν βομβαρδιστικά για να ρίξουν βόμβες διασποράς σε κατοικημένες περιοχές για να αποτραπεί....το ΜΙΣΟΣ και να κυριαρχήσει η αγάπη...

Όταν ακούνε ότι ένας ιερέας ή ένας δήμαρχος δεν δέχεται να παντρέψει δύο ομοφυλόφιλους, θέλουν να τον πατήσουν κάτω, να τον εξορίσουν, να τον αφανίσουν από το πρόσωπο της γης. Όταν απελευθερώνουν τα ναρκωτικά και οι άνθρωποι τους αντιστέκονται, θέλουν να τους θάψουν κάτω από τη γη.

Δεν μπορείς να ξεφύγεις από την εκστρατεία της αγάπης, δεν μπορείς ούτε καν να την αγνοήσεις και απλά να συνεχίσεις με τη ζωή σου, για την οποιαδήποτε άρνηση κάποιου να συμμετάσχει στις εκάστοτε επιδείξεις αγάπης, υπάρχουν ειδικά στρατόπεδα 'επαναπρογραμματισμού' στα οποία θα σταλείς για να 'θεραπευθείς' από το ΜΙΣΟΣ.

Εκστρατεία ενάντια στο ΜΙΣΟΣ λοιπόν.

Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα γράψουν για την εποχή μας, πως στον 21ο αιώνα το μίσος προέλαυνε με εμπροσθοφυλακή την αγάπη....



ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
http://theodotus.blogspot.gr/2014/08/blog-post_27.html








ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02566 ] [ 2013.01.21 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02550 ] [ 2013.01.05 00:00 ]

"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00026 ] [ 2013.04.28 00:00 ]
ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΦΙΛΟΪΣΛΑΜΙΚΗ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΨΥΧΟΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΣΙΑΛΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΣΙΑΛΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΡΙΩΝ ΑΝΑΡΧΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΟΣΙΑΛΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΩΝ ΦΙΛΟΪΣΛΑΜΙΚΩΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΤΡΙΜΟΡΦΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΙΜΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΣΩ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΣ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΝ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΑΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

"ΘΗΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00011 ] - [ 2013.03.10 04:00 ]

"ΘΗΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00013 ] - [ 2014.08.01 00:00 ]
ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟ ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΦΗΣ ΔΡΩΜΕΝΟ: "OUTVIEW FILM FESTIVAL - ΗΜΕΡΕΣ QUEER ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2014" ΠΡΟΗΓΑΓΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ~ SUPPORTERS: 1) Η "ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ~ שגרירות ישראל ~ EMBASSY OF ISRAEL" 2) Η "ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ~ SVERIGES AMBASSAD ~ EMBASSY OF SWEDEN" 3) ΤΟ "ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ~ KONINKRIJK DER NEDERLAND ~ KINGDOM OF THE NETHERLANDS" 4) ΤΟ "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΚΑΙΤΕ ~ GOETHE INSTITUT ~ GOETHE INSTITUTE" 5) ΤΟ "ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ~ INSTITUT FRANÇAIS ~ FRENCH INSTITUTE" 6) ΤΟ "ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ~ ROSA LUXEMBURG FOUNDATION ~ ROSA LUXEMBURG STIFTUNG" 7) ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ΚΕΕΛΠΝΟ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 44ων ΕΜΦΑΝΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ LGBT & LGBTQ & LGBTQQ & LGBTQI ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΠΟΥ ΤΥΠΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: "OUTVIEW FILM FESTIVAL - ΗΜΕΡΕΣ QUEER ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2014 - 15-25/05/2014 - ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 48 / [Μ] ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ: "ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ & ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ"

"ΘΗΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00006 ] - [ 2010.01.04 00:00 ]
ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ (ΑΝΔΡΕΣ-ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ) ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - 450 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ «ΙΕΡΕΙΑΣ» ΘΑΛΕΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ" (ΕΠΣΕ) ΑΠΟ ΤΙΣ 3 Ιανουαρίου 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "Συμπαράσταση σε Θάλεια Δραγώνα από 450 πανεπιστημιακούς - ανθρώπους του πνεύματος"