Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕ ΝΕΑ "11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ" ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΣΑΡΙΑ - Ο ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΒΡΕΪΒΙΚ ~ ANDERS BREIVIK ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ - FREE ANDRES BREIVIK"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03149 ] [ 2014.08.18 00:00 ]
".....ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΦΡΙΚΑΝΟΑΣΙΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΒΡΕΪΒΙΚ ~ ANDERS BREIVIK ΚΑΙ ΤΟ ΧΙΛΙΩΝ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ (1500) ΣΕΛΙΔΩΝ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΠΩΣ ΣΑΦΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΤΟΜΕΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!) ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΑΟΪΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ~ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ~ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ANDERS BEHRING BREIVIK ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ - ANDRES BEHRING BREIVIK ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ Ή ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ «ΕΡΧΕΤΑΙ» ΑΠΟ ΤΟ 2083 (;) ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ: ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΠΛΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΗΤΟΙ ΚΙΝΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΜΑΟΪΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΤΥΠΗΣΕ Ο ANDRES BEHRING BREIVIK Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (FREE ANDRES BREIVIK) ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΕΙΤΑΙ ΑΔΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΕΘΝΗ....."


ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ KEΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ "ΘΗΣΕΥΣ": ( ΕΔΩ ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ DEFENCENET.GR

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Ισλαμιστές απειλούν τη Νορβηγία με νέα "11η Σεπτεμβρίου" αν δεν επιβληθεί η σαρία
17/08/2014 22:344


Το ισλαμιστικό κίνημα ανά την Ευρώπη γιγαντώνεται και σε αυτό συντελεί και η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση που δημιουργεί τους απαραίτητους διαύλους επικοινωνίας των φανατικών τζιχαντιστών με τους μουσουλμάνους της Ευρώπης. Και αυτό είναι κάτι που δεν θέλουν ακόμα να αντιληφθούν οι "ηγέτες" της δύσης αλλά ήδη η κοινωνίες δυσανασχετούν. Είναι μάλιστα νιώθουν τόσο ισχυροί οι ισλαμιστές που δεν φοβούνται πλέον να απειλούν δημοσίως τους πολίτες της Ευρώπης.

Το νορβηγικό ειδησεογραφικό VG Nett αποκαλύπτει ότι οι ισλαμιστικές οργανώσεις της χώρας απαιτούν τη δημιουργία Ισλαμικού χαλιφάτου που να τηρεί τους νόμους της Σαρία, ειδάλλως θα προβούν σε τρομοκρατική επίθεση εναντίον του σκανδιναβικού έθνους παρόμοια με αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου.

Η ισλαμιστική μεγαλομανία εξαπλώνεται και στην Σκανδιναβία. Μετά την ίδρυση του πρώτου Χαλιφάτου στη Μοσσούλη και στην ίδρυση των εμιράτων σε Βεγγάζη και βόρεια Συρία, οι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές της Νορβηγίας απαιτούν και την ίδρυση του δικού τους χαλιφάτου. Εκτός από την Ansar al Souna που απειλεί για ίδρυση χαλιφάτου στη Νορβηγία, και η ισλαμιστική Ummah του Προφήτη διά του αρχηγού της, Abdullah Hussain, δηλώνει οπαδός του ισλαμικού κράτους.

Σε συνέντευξή του στο ίδιο ειδησεογραφικό, αποκαλύπτει ότι στόχος του είναι να αλλάξει η νορβηγική κοινωνία κατά το πρότυπο του Ισλαμικού Κράτους. Ο 28 χρονος ισλαμιστής που έχει γεννηθεί στη Νορβηγία θεωρείται επικίνδυνος από τις νορβηγικές αρχές ασφαλείας. Ο ίδιος ομολογεί ότι εγκρίνει τον αποκεφαλισμό ως μέθοδο εκτέλεσης μιας θανατικής ποινής που έχει εκδοθεί για αδικήματα κατά του Ισλάμ.

Το δε μήνυμα της Ansar al-Sunna έχει ως εξής::

“Η κυβέρνηση πρέπει τώρα να ξυπνήσει επιτέλους και να αναλάβει τις ευθύνες της πριν αυτός ο ιερός πόλεμος εξαπλωθεί μέχρι την Νορβηγία. Πριν οι μουσουλμάνοι αναγκαστούν να κάνουν τα απαραίτητα. Μην εκμεταλλεύεστε τους Μουσουλμάνους. Μην μας ωθείτε να κάνουμε κάτι που δεν θέλουμε. Αυτά δεν είναι απειλές, αλλά λόγια αλήθειας. Λόγια δικαιοσύνης.”

“Σας προειδοποιούμε τώρα και οι συνέπειες μπορεί να είναι αναπόφευκτες. Έχουμε την δυνατότητα να προκαλέσουμε ένα τρομοκρατικό χτύπημα όπως αυτό της 11ης Σεπτεμβρίου, αλλά σε νορβηγικό έδαφος αυτή την φορά. Όλα αυτά τα λέω για εσάς. Για το καλό σας.”

“Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της νορβηγικής κοινωνίας και δεν θεωρούμε απαραίτητο να φύγουμε από την Νορβηγία, γιατί εδώ γεννηθήκαμε και εδώ μεγαλώσαμε. Η γη του Αλλάχ ανήκει σε όλους.”ΠΗΓΗ:
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
http://www.defencenet.gr/defence/item/ισλαμιστές-απειλούν-τη-νορβηγία-με-νέα.....

ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΦΕΡΟΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]
"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01989 ] [ 2011.08.01 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01990 ] [ 2011.08.02 00:00 ]

"ΘΗΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00011 ] - [ 2013.03.10 04:00 ]

"ΘΗΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00013 ] - [ 2014.08.01 00:00 ]
ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΙΣΧΡΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΑ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟ ΑΝΩΜΑΛΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΥΦΗΣ ΔΡΩΜΕΝΟ: "OUTVIEW FILM FESTIVAL - ΗΜΕΡΕΣ QUEER ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2014" ΠΡΟΗΓΑΓΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΘΕΜΙΤΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ~ SUPPORTERS: 1) Η "ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ~ שגרירות ישראל ~ EMBASSY OF ISRAEL" 2) Η "ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ~ SVERIGES AMBASSAD ~ EMBASSY OF SWEDEN" 3) ΤΟ "ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ~ KONINKRIJK DER NEDERLAND ~ KINGDOM OF THE NETHERLANDS" 4) ΤΟ "ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΚΑΙΤΕ ~ GOETHE INSTITUT ~ GOETHE INSTITUTE" 5) ΤΟ "ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ~ INSTITUT FRANÇAIS ~ FRENCH INSTITUTE" 6) ΤΟ "ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΖΑ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ ~ ROSA LUXEMBURG FOUNDATION ~ ROSA LUXEMBURG STIFTUNG" 7) ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ΚΕΕΛΠΝΟ) - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 44ων ΕΜΦΑΝΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ LGBT & LGBTQ & LGBTQQ & LGBTQI ΑΤΖΕΝΤΑΣ ΠΟΥ ΤΥΠΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: "OUTVIEW FILM FESTIVAL - ΗΜΕΡΕΣ QUEER ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ 2014 - 15-25/05/2014 - ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 48 / [Μ] ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ" ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΕΚΦΥΛΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ: "ΔΕΝ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ & ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ"

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02622 ] [ 2013.03.15 00:00 ]