Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2014

ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΗ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ BOEING 777 ΠΟΥ «ΧΑΘΗΚΕ» - ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02993 ] [ 2014.03.15 00:00 ]
ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΕΝΑ ΕΠΑΡΚΕΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΘΥΕΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΟ ΣΑΡΩΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ (ΒΛΕΠΕ ΥΠΟΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ) ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.

ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΜΝΗΜΗ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΑΝ ΟΧΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΤΟΠΙΣΕΙΣ ΙΔΙΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ.

ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΜΗΚΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΣΤΙΣ ΡΟΕΣ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ....

.....ΟΠΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΕΝΟΣ (1) ΛΕΠΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΞΙ (6) ΛΕΠΤΑ.....

.....ΚΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΙΝΟΥ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΤΑ ΦΡΕΝΑ....

.....ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΠΛΩΣ ΕΝΟΙΩΘΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΧΑΖΕΨΕΙ ΤΟΣΗ ΩΡΑ.....
.....ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΑΝ ΛΑΣΤΙΧΟ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΝΤΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.....

.....ΕΙΠΑΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΞΙ ΛΕΠΤΑ....
.....ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ....
.....ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ.....

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02994 ] [ 2014.03.16 00:00 ]
"ΘΗΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00009 ] - [ 2010.11.01 00:00 ]
Ο ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ ΚΑΙ Ο ΠΑ.ΣΥ.Α. ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΟ «ΠΤΩΜΑ» ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙΣΗΣ Ο.Ε.Α. ΑΝΑΣΥΡΟΥΝ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑ ΠΛΕΟΝ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΟΔΙΑΣΥΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ-ΜΗΤΡΑ-ΜΑΤΡΙΧ ΟΛΑ ΤΑ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ @ Ο.Ε.Α. @ Εψιλον @ ΛΙΒΥΗ @ ΚΑΝΤΑΦΙ @ ΛΑΛΑΣ @ «UNITED AFRICA» @ «UNITED MACEDONIA» @ «NEW ATLANTIS» @ «ΓΚΡΙΖΟΙ» ΜΕ ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΑ-ΑΔΕΛΦΗ ΟΝΟΜΑΤΙ "ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ" ΩΣ "ΑΝΩΝΥΜΟ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΩΝ ΑΝΑΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΝ" ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΩΣ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΔΙΔΥΜΑ ΘΗΛΥΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ  @ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» @ «ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ»