Σάββατο, 21 Ιουνίου 2014

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ "ΘΕΟΔΟΤΟΣ": ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΚΡΑΤΙΑ"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03062 ] [ 2014.05.23 00:00 ]
Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Η απόδοση του νοήματος του παρόντος άρθρου θα γίνει ακριβέστερη, αν αντικαταστήσετε την λέξη «ομοφυλοφιλοκρατία» με ένα συνώνυμο της καθομιλουμένης.

Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου

Όταν ζούσαμε σαν άνθρωποι....


Θυμάστε κάποτε που όλοι συζητούσαν για την αξιοκρατία; Ξεχάστε πλέον αυτήν την λέξη. Τώρα όλα θα κρίνονται με βάση μία νέα αρχή: την ομοφυλοφιλοκρατία.

Είτε το θέλουμε είτε όχι, η τηλεόραση έχει αντικαταστήσει την παλαιά εστία, που σε άλλες εποχές υπήρχε σε κάθε σπίτι, και γύρω από αυτήν μαζεύονταν οι οικογένειες για να συζητήσουν, να διηγηθούν ιστορίες ή να παίξουν με τα παιδιά. Σε μία κοινωνία αμόρφωτη και απαίδευτη, όπου η ενασχόληση με την μελέτη βιβλίων αποτελεί σπάνια δραστηριότητα, η τηλεόραση επικεντρώνει το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, πλουσίων και φτωχών. Έτσι, μέσω αυτής διαμορφώνονται οι κάθε λογής τάσεις του κοινωνικού συνόλου: μόδες, συμπεριφορές, τρόποι σκέψης κλπ.

Το θέμα αυτού του άρθρου δεν είναι τα γελοία δελτία ειδήσεων ή οι ανούσιες πολιτικές εκπομπές και τα χαζοχαρούμενα τηλεοπτικά σόου. Το θέμα μας είναι ένα φαινόμενο για το οποίο ουδείς ομιλεί : Ούτε το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο που υποτίθεται ότι φροντίζει ώστε να μην προβάλλονται ορισμένα θεάματα, ούτε οι ακαδημαϊκοί, ούτε τα πολιτικά κόμματα, ούτε κανείς. Γενική μούγκα! Ο απόλυτος σκασμός! Αναφερόμαστε φυσικά στις καθημερινές τηλεοπτικές σειρές στις οποίες με σχεδόν ψυχοπαθολογική εμμονή, προβάλλονται οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Αθώες υποτίθεται σειρές, με κωμικό περιεχόμενο και έτσι ''κατάλληλες'' να προβάλλονται ακόμη και τις μεσημεριανές ώρες και να βλέπονται από παιδιά, παρουσιάζουν ομοφυλοφιλικά ζευγάρια που χαριεντίζονται, που φιλιούνται, που υιοθετούν παιδιά, που κάνουν καριέρες, που παντρεύονται, και όλα αυτά μέσα σε ένα «ωραίο, ζεστό, και χαρούμενο οικογενειακό περιβάλλον.»

Τι ''λένε'' λοιπόν όλες αυτές οι τηλεοπτικές σειρές στον κάθε πολίτη αυτής της χώρας; «Θέλεις να σε θεωρούν άτομο ευαίσθητο και κομψό»; Να γίνεις ομοφυλόφιλος. «Θέλεις να σε θαυμάζουν και όλοι να ασχολούνται μαζί σου»; Να γίνεις ομοφυλόφιλος. «Θέλεις να ακολουθείς την μόδα;» Να γίνεις ομοφυλόφιλος. «Θέλεις να γίνεις επιτυχημένος σεναριογράφος ή συγγραφέας»; Μπορείς, φθάνει να γίνεις ομοφυλόφιλος.


Εάν κάποιοι τολμούσαν να κάνουν κάτι παρόμοιο στην Ρωσία, θα είχαν βρεθεί σε χρόνο dt πίσω από τα κάγκελα, αλλά στην Ελλάδα, επίσης Ορθόδοξη χώρα (τώρα πλέον ούτε… στα χαρτιά) έγινε επίσημη θρησκεία του κράτους ο γκέι-φιλελευθερισμός.

Μία κοινωνία που ενδιαφέρεται μόνο για την τσέπη της και τίποτα άλλο. Πλήρης απάθεια, καμία αντίδραση, όλα τα σφάζουμε όλα τα πουλάμε. Τώρα, αν κάποιος διερωτηθεί γιατί η καθεστωτική τάξη (φιλελεύθερη, κεντρώα και μαρξιστική) δεν αντιδρά σε όλα αυτά, η απάντηση είναι πολύ απλή : διότι η ομοφυλοφιλία είναι γι’ αυτήν κάτι το πολύ πολύ οικείο.ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
"ΘΕΟΔΟΤΟΣ"

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
"ANTI AMAZON"ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]"ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00029 ] [ 2012.10.14 00:00 ]
Η "ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ" - Γ.Γ.Ν.Γ. ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ ΑΘΩΩΝΕΙ ΚΑΛΛΩΠΙΖΕΙ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΝ ΑΝΔΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΕΦΗΒΙΚΟ ΜΑΘΗΤΟΚΟΣΜΟ (ΑΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΝΕΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΜΕΣΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ (ΚΑΡΤ-ΠΟΣΤΑΛ) ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΤΙΤΛΟ "Ζούμε όπως κι εσύ" ή "Ζούμε όπως κι εσύ;" ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟ "εκστρατεία ενημέρωσης για τη σεξουαλική διαφορετικότητα των νέων" ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΡΥΦΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΜΕΣΟ ΕΘΙΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ «ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ» ΤΟΥ «ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ» ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΥΝΟΥΧΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΡΟΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ ΑΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΑΡΧΙΚΩΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΣΤΕΙΡΕΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ

"ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00017 ] [ 2009.03.29 14:00 ]

"ΘΗΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00011 ] - [ 2013.03.10 04:00 ]

"ΘΗΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00006 ] - [ 2010.01.04 00:00 ]
ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΟ ΥΠΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΟΙ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ (ΑΝΔΡΕΣ-ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ) ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΗΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - 450 ΑΤΟΜΑ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ «ΙΕΡΕΙΑΣ» ΘΑΛΕΙΑΣ ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΙ" (ΕΠΣΕ) ΑΠΟ ΤΙΣ 3 Ιανουαρίου 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: "Συμπαράσταση σε Θάλεια Δραγώνα από 450 πανεπιστημιακούς - ανθρώπους του πνεύματος"