Σάββατο, 13 Αυγούστου 2011

ΚΡΗΤΗ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΜΕΡΑ ΧΟΡΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜAΛAΚΙΕΣ" ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΙΤΛΟ "ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ""ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02000 ] [ 2011.08.12 00:00 ]


ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ (Β.Ο.Α) ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΙΔΕΟΙ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ΤΗ "ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ" ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΣΑΝ ΚΟΙΝΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ, ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟ.

ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ.

- ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ;

- ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ;

- ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΡΗΤΩΝ ΦΗΜΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ .....
ΞΑΚΟΥΣΤΩΝ ΤΟΞΟΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΖΩΝ;

- ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΑΧΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ;

ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΕΓΙΒΕΝΤΙΣΜΕΝΟΙ

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΔΡΥΣΕ ΠΟΛΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΕ ΚΡΗΤΟΠΟΛΙΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ. ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΙΟ ΞΑΚΟΥΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΦΟΒΟΙ ΤΟΞΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ.

ΟΤΑΝ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΙΟΡΚΟΥΝΤΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΠΥΡΓΟΣ ΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΚΡΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΣΑΝ ΑΔΕΛΦΟΙ. Η ΠΟΛΗ ΕΠΕΣΕ ΜΑ Η ΜΑΝΙΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΥΝΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΠΥΡΓΟ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΟΡΚΗΤΗΣ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ. ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΔΕΧΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΠΟΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ; ΠΟΙΕΣ ΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΧΟΡΟΙ; ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ...ΕΙΡΗΝΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΗΔΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ.

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΗΣ ΦΙΕΣΤΑΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ: "ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ". ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ. ΕΝΑΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ, ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΙΖΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΦΙΕΣΤΕΣ.

ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ; ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΠΟΥ ΑΝΑΛΩΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΚΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.

ΒΛΑΜΕΝΟΙ...

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΣ:
http://anti-amazon.blogspot.com/2011/08/aa.html