Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΟΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΠΛΙΤΕΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ - ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ - Προδοσία της χώρας
"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02013 ] [ 2011.08.25 00:00 ]

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΙΜΗΣ ΝΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΣΣΕΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΕΙΣΔΥΣΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΩΣ ΝΕΟΣ ΚΥΝΑΙΓΕΙΡΟΣ ΤΙΣ ΚΑΡΩΤΙΔΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΣΣΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ ΞΕΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΚΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΥΠΕΡΑΜΥΝΕΣΘΕ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΑΣ ΗΤΟΙ ΝΑ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΞΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟ (ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ) ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΓΔΑΡΕΤΕ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΝΙΞΕΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΔΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΙΔΙΟΠΑΝΑ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ Ο.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΟΔΟΤΙΕΣΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΔΙΠΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΡΩΝΤΑΣ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ

ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ~ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΝΤΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΚΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ

ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΚΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΤΙΣΕΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ

ΚΑΡΑΚΕΝΤΑΥΡΕ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΟΝ ΣΙΜΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΡΥΠΙΟ ΔΟΛΑΡΙΟ

ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΗΤΟΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΙΑΚΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΗΜΙΝΟΪΚΟ ΠΑΠΑΝΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΖΟΥΡΝΑΤΖΗ

ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ...

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΣΣΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ ΕΚΑΤΗΣ...

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ...


"ΚΑΙΑΔΑΣ": «Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ» ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΩΝ"ΒΑΡΑΘΡΟ": «Η ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΩΡ» ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΩΝ


ΠΗΓΗ:
ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Προδοσία της χώρας

Άρθρο 138. -Επιβουλή της ακεραιότητας της χώρας.

1. Όποιος επιχειρεί με σωματική βία ή με απειλές σωματικής βίας να αποσπάσει από το ελληνικό κράτος έδαφος που ανήκει σ' αυτό ή να συγχωνεύσει έδαφος του ελληνικού κράτους σε άλλη πολιτεία τιμωρείται με θάνατο. 2. Οι διατάξεις των άρθρων 135 και 137 έχουν και εδώ εφαρμογή.

Άρθρο 139. -Προσβολή εναντίον της διεθνούς ειρήνης της χώρας.

1. Όποιος συνεννοείται ή διαπραγματεύεται με ξένη κυβέρνηση με σκοπό να προκαλέσει πόλεμο ή εχθροπραξίες εναντίον του ελληνικού κράτους ή κάποιου συμμάχου του, τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη.
2. Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασε πραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη ή θάνατο.

Άρθρο 140.

Όποιος με πράξεις εχθρικές, που η κυβέρνηση δεν τις εγκρίνει ή με μηχανορραφίες εκθέτει με πρόθεσή του το ελληνικό κράτος ή κάποιο σύμμαχό του σε κίνδυνο πολέμου ή εχθροπραξιών τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. Αν εξαιτίας των ενεργειών αυτών ξέσπασε πραγματικά ο πόλεμος ή άρχισαν οι εχθροπραξίες, τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

Άρθρο 141.

Όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέσει σε κίνδυνο διατάραξης τις φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του με ξένο κράτος, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι τριών ετών. Αν τα αντίποινα επήλθαν πραγματικά εξαιτίας των ενεργειών του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών.

Άρθρο 142.

Όποιος από αμέλεια έγινε υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις των άρθρων 139-141 τιμωρείται, στις περιπτώσεις των άρθρων 139 και 140, με φυλάκιση μέχρι τριών ετών και στις περιπτώσεις του άρθρου 141 με φυλάκιση μέχρι ενός έτους.

Άρθρο 143. -Στρατιωτική υπηρεσία στον εχθρό.

Ο Έλληνας υπήκοος που σε καιρό πολέμου κατά του ελληνικού κράτους υπηρετεί σε εχθρικό στρατό ή παίρνει όπλα κατά της ελληνικής πολιτείας ή των συμμάχων της, τιμωρείται με την ποινή του θανάτου ή με ισόβια κάθειρξη.

Άρθρο 144. -Υποστήριξη της πολεμικής δύναμης του εχθρού.

1. Όποιος σχετικά με πόλεμο που ξέσπασε ή που επίκειται κατά της ελληνικής πολιτείας ενεργεί παράνομα και εν γνώσει, με τρόπο που μπορεί να ενισχύσει τις πολεμικές δυνάμεις του εχθρού ή να βλάψει τις πολεμικές δυνάμεις της ελληνικής πολιτείας, ή των συμμάχων της, τιμωρείται με ποινή θανάτου ή με ισόβια κάθειρξη.
2. Ο ξένος υπήκοος που παρέχει στον εχθρό τα απαραίτητα για τον πόλεμο ή δάνειο, δεν τιμωρείται, εκτός αν, κατά το χρόνο της πράξης, κατοικούσε στην Ελλάδα ή σε έδαφος κατεχόμενο από την Ελλάδα ή αν όσα έδωσε στον εχθρό προέρχονται από αυτά τα εδάφη.
3. Όποιος σε έδαφος του κράτους που σε καιρό πολέμου βρίσκεται κάτω από εχθρική επιδρομή ή κατάληψη ευνοεί τις πολιτικές βλέψεις του εχθρού πάνω σ' αυτό το έδαφος ή ενεργεί εν γνώση με τρόπο που μπορεί να μειώσει την πίστη των πολιτών προς το ελληνικό κράτος, τιμωρείται με κάθειρξη ισόβια ή πρόσκαιρη.

Άρθρο 145. -Παράβαση συμβάσεων.

1. Όποιος σχετικά με πόλεμο που ξέσπασε ή που επίκειται κατά της ελληνικής πολιτείας παραλείψει ολικά ή μερικά να εκτελέσει σύμβαση που αφορά τις ανάγκες των πολεμικών δυνάμεων της πολιτείας ή των τυχόν συμμάχων της τιμωρείται με φυλάκιση. Αν η παράλειψη προήλθε από αμέλεια, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών.
2. Τα εγκλήματα αυτά τιμωρούνται μόνο με αίτηση του Υπουργού της Δικαιοσύνης.

Άρθρο 146. -Παραβίαση μυστικών της Πολιτείας.

1. Όποιος με πρόθεσή του και παράνομα παραδίδει ή αφήνει να περιέλθουν στην κατοχή ή τη γνώση άλλου έγγραφα, σχέδια ή άλλα πράγματα ή ειδήσεις που τα συμφέροντα της πολιτείας ή των συμμάχων της επιβάλλουν να τηρηθούν απόρρητα απέναντι σε ξένη κυβέρνηση, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών.
2. Σε καιρό πολέμου ο υπαίτιος τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών.

Άρθρο 147.

Όποιος γίνεται από αμέλεια υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις που αναφέρονται στο προηγούμενο άρθρο, αν αυτό τα σχέδια, τα έγγραφα, τα πράγματα ή οι ειδήσεις του είναι εμπιστευμένα υπηρεσιακώς ή του είναι προσιτό χάρη στη δημόσια υπηρεσία του ή χάρη σε εντολή της αρχής ή τα έμαθε λόγω μιας σύμβασης από εκείνες που αναφέρονται στο άρθρο 145 του Κώδικα τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.

Άρθρο 148. -Κατασκοπεία.

1. Όποιος με πρόθεση και παράνομα πετυχαίνει να περιέλθουν στην κατοχή του ή στη γνώση του αντικείμενα ή ειδήσεις από εκείνες που αναφέρονται στο άρθρο 146 τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους.
2. Αν όμως ο υπαίτιος ενήργησε με σκοπό να χρησιμοποιήσει τα ανωτέρω αντικείμενα ή ειδήσεις για να τα διαβιβάσει σε άλλον ή να τα ανακοινώσει έτσι ώστε να μπορούν να εκθέσουν σε κίνδυνο το συμφέρον του κρότους και ιδίως την ασφάλειά του ή κάποιου από τους συμμάχους του τιμωρείται με ποινή κάθειρξης και σε καιρό πολέμου, με ισόβια κάθειρξη ή θάνατο.

Άρθρο 149.

1. Όποιος: α) χωρίς δικαίωμα καταρτίζει εικόνες ή σχέδια οχυρώσεων πλοίων, δρόμων, καταστημάτων ή άλλων έργων ή στρατιωτικών τόπων ή β) για το σκοπό αυτό, μπαίνει κρυφά ή με απάτη στα μέρη αυτό, αν η προσέλευση εκεί απαγορεύεται στο κοινό, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών, αν η πράξη δεν τιμωρείται βαρύτερα από ειδική διάταξη.
2. Όποιος εισέρχεται στα πιο πάνω μέρη κρυφά ή με απάτη, τιμωρείται γι' αυτό και μόνο με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών.

Άρθρο 150. -Νόθευση αποδεικτικών.

Όποιος με πρόθεση νοθεύει, καταστρέφει ή κρύβει έγγραφα ή άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμεύσουν για την απόδειξη δικαιωμάτων ή την υποστήριξη συμφερόντων του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του απέναντι σε άλλο κρότος τιμωρείται με κάθειρξη.

Άρθρο 151. -Κατάχρηση πληρεξουσιότητας.

Όποιος ως πληρεξούσιος του ελληνικού κράτους ή συμμάχου του, διεξάγει με κάποια άλλη κυβέρνηση υποθέσεις του εντολέα του με πρόθεση κατά τέτοιο τρόπο που να μπορεί να προκύψει βλάβη για τον εντολέα, τιμωρείται με κάθειρξη.

Άρθρο 152. -Γενική διάταξη.

Στις περιπτώσεις των άρθρων 142, 145, 147, 148, 149, το δικαστήριο μπορεί μαζί με τη φυλάκιση να επιβάλει και στέρηση των αξιωμάτων και θέσεων που αναφέρονται στο άρθρο 63 αριθμ.1.ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ "ΠΕΡΣΕΥΣ":
http://perseus.pa-sy-a.gr/2010/03/31/00-00/pa-sy-a_perseus_2010-03-31_00-00.htm#plohghsh_05