Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Η ΜΙΣΑΝΔΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΜΗΔΕΙΑ «ΖΕΙ» ΚΑΙ «ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ» ΣΤΗΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01611 ] [ 2010.08.12 00:00 ]

Η ΜΙΣΑΝΔΡΗ ΜΑΓΙΣΣΑ ΜΗΔΕΙΑ «ΖΕΙ» ΚΑΙ «ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ» ΣΤΗΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ



9/8/2010
Σύγχρονες Μήδειες!


Μετά τη Γαλλίδα που είχε σκοτώσει και είχε θάψει στους κήπους των σπιτιών της οκτώ νεογνά, ακόμη δύο περιστατικά με σύγχρονες Μήδειες συγκλονίζουν την Ευρώπη. Στο Εδιμβούργο τραγικό τέλος είχε η δικαστική διαμάχη ενός ζευγαριού αναφορικά με την κηδεμονία των παιδιών του, όταν η μητέρα τους Τερέσα Ρίτζι μαχαίρωσε τα 8χρονα δίδυμα αγόρια της και την 5χρονη κόρη της και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα όπου έμεναν για να καλύψει τα ίχνη της. Οι ισχυρισμοί της περί έκρηξης αερίου δεν επιβεβαιώθηκαν, ενώ οι ιατροδικαστές παρατήρησαν σημάδια από μαχαιριές και στα τρία παιδικά κορμιά, με αποτέλεσμα να της απαγγελθούν κατηγορίες.


Η 46χρονη γυναίκα νοσηλεύεται, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά, όταν πήδηξε από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στον δεύτερο όροφο, αφού προηγουμένως είχε καλέσει την Πυροσβεστική, δήθεν για να γλιτώσει από τη φωτιά. Την ίδια στιγμή ο σύζυγός της και πατέρας των παιδιών Πασκάλ Ρίτζι ευχαρίστησε όσους του συμπαραστέκονται σ’ αυτήν την τραγική στιγμή της ζωής του.


Εξάλλου στην Ολλανδία στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε 25χρονη γυναίκα, η οποία φέρεται να σκότωσε τέσσερα από τα μωρά της που γεννήθηκαν από το 2002 έως το 2010. Στη σοφίτα του σπιτιού όπου διέμενε η 25χρονη μαζί με τους γονείς της βρέθηκαν τέσσερις βαλίτσες που περιείχαν τα λείψανα των μωρών. Από την έρευνα που διεξάγεται θα διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου τους και θα απαντηθεί το ερώτημα εάν τα παιδιά γεννήθηκαν νεκρά.


Η μητέρα, αν και αρχικά ισχυρίστηκε ότι είχε δώσει τα μωρά για υιοθεσία, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο έγγραφο που να βεβαιώνει τους ισχυρισμούς της, στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι γέννησε τρία και τα «φύλαξε» σε βαλίτσες, ενώ οι γονείς της δηλώνουν άγνοια για τις εγκυμοσύνες της κόρης τους. Η τοπική αστυνομία, σύμφωνα με τον επικεφαλής της, άρχισε να ερευνά την υπόθεση ύστερα από καταγγελία που ανέφερε ότι η γυναίκα δεν είχε παιδιά, παρ’ ότι είχε μείνει πολλές φορές έγκυος.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ


ΠΗΓΗ:

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&artid=1238934&catid=11