Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

"Θείε, μη με ρίχνεις στο πηγάδι" φώναζε στον Αλβανό δολοφόνο το 11χρονο κορίτσι - Ο [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΤΗΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΧΗ ΣΙΩΠΗ ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΕΣ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΡΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01630 ] [ 2010.08.28 01:00 ]




Ανατριχιαστική είναι ομολογία του 41χρονου βιαστή και δολοφόνου στον ανακριτή. Η 11χρονη Ρένι τον εκλιπαρούσε να μην την πετάξει στο πηγάδι.


“Θείε μη με πετάς στο πηγάδι” ήταν οι τελευταίες λέξεις της 11χρονης λίγο πριν ο βιαστής και δολοφόνος της την πετάξει μέσα στο πηγάδι όπου βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό. Η δραματική έκκληση, όμως, από το μικρό αγγελούδι, άφησε ασυγκίνητο τον 41χρονο, που όχι μόνο ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις αλλά και την πέταξε ζωντανή στο πηγάδι για να εξαφανίσει κάθε ίχνος της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” οι λεπτομέρειες της κατάθεσης του 41χρονου είναι ανατριχιαστικές. Ο Αλβανός περιγράφει λεπτό προς λεπτό τις εφιαλτικές ώρες που έζησε η μικρή Ρένι στα χέρια του από τη στιγμή που το μετέφερε στην ερημική αγροτική περιοχή μέχρι την ώρα της φρικτής δολοφονίας.

“Την ώρα που ετοιμαζόμουν να την πετάξω στο πηγάδι με παρακάλεσε να μην το κάνω. “Θείε, θείε, μη με πετάς μέσα στο πηγάδι”, μου φώναξε κλαίγοντας, είπε στον ανακριτή. Το “θείε” δείχνει πόσο καλά τον γνώριζε το κοριτσάκι. Τα λόγια αυτά έκαναν ακόμα και τον έμπειρο δικαστικό λειτουργό που στεκόταν απέναντι του να λυγίσει, να “παγώσει” και να νιώσει θλίψη αλλά και οργή για τον άνθρωπο που έβαλε τέρμα στη ζωή ενός 11χρονου αθώου κοριτσιού με έναν φρικιαστικό τρόπο.

“Με παρακαλούσε να σταματήσω, μου έλεγε ότι ήθελε να πάει στο σπίτι της. Εγώ δεν άκουγα, δεν έβλεπα. Συνέχιζα.... Κάποια στιγμή θόλωσα, την έβγαλα από το αυτοκίνητο και την έσπρωξα προς το σημείο όπου βρισκόταν το πηγάδι. Παρά τις ικεσίες και τις αντιδράσεις της, την έριξα μέσα . Μετά μπήκα στο αυτοκίνητο μου, πάτησα γκάζι και έφυγα” ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία του.

Στη συνέχεια έφτασε στο χωριό και πήγε να πάρει τη γυναίκα του από τη δουλειά της. Το χωριό είχε ήδη ξεσηκωθεί και έψαχνε το αγγελούδι. Κανείς όμως δεν γνώριζε τι είχε συμβεί αλλά δεν πήγαινε ούτε και το μυαλό τους.

Χθες το πρωί οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Ρένι Τραϊκοβα.

ΠΗΓΗ 1:

ΠΗΓΗ 2:

ΠΗΓΗ 3: