Πέμπτη, 8 Αυγούστου 2013

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02750 ] [ 2013.07.19 00:00 ]ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΝΟΣΗΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΝΟΜΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΗΣ

ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΗΤΩΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Άνδρας υιοθετεί τον σύντροφο του για να αποφύγουν τους φόρους αποδοχής κληρονομιάς


Ο John, 65 ετών, υιοθέτησε τον σύντροφο του Gregory, 75 ετών, προκειμένου να αποφύγουν τον υψηλό φόρο αποδοχής κληρονομιάς, σε περίπτωση που κάποιος από τους δύο πέθαινε. Οι δύο άνδρες συζούν εδώ και 44 χρόνια. Η «κοινοπολιτεία» της Πενσυλβάνια, δεν αποδίδει ίσα δικαιώματα σε ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρια.

Ο φόρος αποδοχής κληρονομιάς, είναι υπερβολικά υψηλός για τους κληρονόμους που δεν συνιστούν «νομικά» οικογένεια του κληρονομούμενου. Όποιος κληρονόμος δεν είναι συγγενής του θανόντος, οφείλει να καταβάλει φόρο 15% (της αξίας της περιουσίας), για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των περιουσιακών στοιχείων. Τα ζευγάρια του ιδίου φύλου δεν έχουν τις ίδιες φοροαπαλλαγές με τα ετερόφυλα ζευγάρια. Υπάρχουν σημαντικές φορολογικές ανισότητες, όπως αυτές που προκύπτουν από την αποδοχή κληρονομιάς.

«Αν συνεχίζαμε να ζούμε μαζί και κάποια στιγμή ο Gregory απεβίωνε θα έπρεπε να πληρώσω σε φόρους το 15% της αξίας της περιουσίας του. Αν είχα τα κληρονομικά δικαιώματα του συζύγου ή του συγγενή θα πλήρωνα μόλις 4%... τεράστια διαφορά», δήλωσε ο John στη Mirror.

Ο John, πατέρας πλέον του κατά δέκα χρόνια μεγαλύτερου του, «γιού», επεσήμανε πως πέρα από την φορολογική επιβάρυνση, υπήρχε πραγματικός κίνδυνος να χαθεί η περιουσία του ζευγαριού, καθώς κάποιοι συγγενείς τους είναι ομοφοβικοί και θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν το νομικό καθεστώς, για να «βάλουν» χέρι στην κληρονομιά.

«Θέλουμε απλά να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας από την αδικία που γεννά η μη ισότιμη αναγνώριση των δικαιωμάτων, των ομοφυλόφιλων και των ετεροφυλόφιλων ατόμων», καταλήγει ο 65χρονος.


Πηγή:
Huffingtonpost.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]"ΠΕΡΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00009 ] [ 2011.02.14 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02657 ] [ 2013.04.18 00:00 ]

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02661 ] [ 2013.04.22 00:00 ]
"ANTI METATRON": ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ» ΟΠΩΣ "ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ" - "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ" - "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΒΙΑ" - "ΟΜΟΦΟΒΙΑ" - "ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ" - "ΣΕΞΙΣΜΟΣ" ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η «ΙΣΟΤΗΤΑ» ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΑ ΕΦΕΥΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΙΜΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΜΗΤΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΗΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ

"ΘΗΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00011 ] - [ 2013.03.10 04:00 ]