Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙ Η ΕΥΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΩΝ



"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02726 ] [ 2013.06.25 00:00 ]


Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2013




Θηλυκοποίηση της φύσης, σταδιακή εξαφάνιση του ανδρικού φύλου και υπογεννητικότητα υπόσχεται η ευρεία και καθημερινή χρήση πλαστικών, λιπασμάτων και εντομοκτόνων!

Βάσει των ιατρικών στατιστικών, μέσα στα επόμενα πενήντα χρόνια, στον πλανήτη γη οι άνθρωποι θα περπατούν, θα κινούνται και θα μιλούν αποκλειστικά με γυναικεία συμπεριφορά, ακόμη και αν ο μαιευτήρας είχε αναγγείλει την άφιξη ενός αγοριού.

Και μετά από εκατόν πενήντα έτη, το ανδρικό σπέρμα μάλλον θα αποτελεί σπάνιο είδος!

Κύριοι υπεύθυνοι για τη συνεχή θηλυκότητα, που ήδη επιβάλλεται χωρίς αντίσταση στο περιβάλλον, είναι τα χημικά που χρησιμοποιούνται κατά κόρον στις αγροτικές καλλιέργειες, καθώς και στον περιορισμό των κουνουπιών κι άλλων εντόμων, είτε από το έδαφος, είτε ψεκαζόμενα από τον αέρα.

Την ίδια καταστροφή, όμως, επιφέρουν, τα μικρομόρια πλαστικών που καταπίνουμε μαζί με τον καφέ, το νερό και την τροφή μας. Κι αυτό γιατί πλαστικά
ποτήρια, πιάτα και τάπερ αρκούν για να γεμίσουν τον οργανισμό μας με αρκετές
δόσεις του επικίνδυνου υλικού τους.

Ταυτόχρονα, απειλητικό ρόλο κρατούν πολλά λιπάσματα που εισέρχονται στο σώμα μας μέσω της διατροφικής μας αλυσίδας.

Όλες αυτές οι ουσίες δημιουργούν καταστάσεις θηλυκοποίησης στον άνδρα, ενώ στη γυναίκα λειτουργούν ως αντισύλληψη, με συνέπεια να πληθαίνουν σήμερα τα ζευγάρια που αποφασίζουν να κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση.

Πριν από περίπου δέκα χρόνια, μια έρευνα που μιλούσε για τα χημικά που βλάπτουν γονιμότητα, ευφυία και επιβίωση, έμοιαζε με σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας.

Πρόσφατα, νέα στοιχεία έρχονται να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά των καθησυχασμένων περιβαλλοντικά συνειδήσεων, καθώς εμπειρογνώμονες δεν κρύβουν την απαισιοδοξία τους, προσπαθώντας να πείσουν τις κυβερνήσεις ανά την Ευρώπη να λάβουν τα μέτρα τους για να σταματήσει η θηλεοποίηση (θηλυκοποίηση) της φύσης. Ενός θλιβερού φαινομένου που επεκτείνεται με γοργούς ρυθμούς και με «πρωταγωνιστές» τα χημικά που επιδρούν στον ανθρώπινο οργανισμό ως οιστρογόνα. Δηλαδή, ως θηλυκές ορμόνες.

Κι αν συνεχιστεί η... κατανάλωση -έστω και εν αγνοία μας- πλαστικών, λιπασμάτων και χημικών; Τότε, τα ανεπιθύμητα αποτελέσματα είναι γνωστά πλέον για τους επιστήμονες που τα αντικρίζουν καθημερινά... Γενετικές ανωμαλίες στα νεογέννητα, μείωση του αριθμού σπερματοζωαρίων στον άνδρα, μείωση της γυναικείας γονιμότητας αλλά και παρενέργειες στον ψυχισμό και τη σεξουαλικότητα καθιστούν τη συμπεριφορά τους ουδέτερη έως και ομοσεξουαλική.

Ωστόσο, ανάλογα φαινόμενα θηλυκοποίησης εμφανίζονται και σε άλλους ζωντανούς οργανισμούς, ψάρια και πτηνά. Ήδη το 13% των τόνων και ξιφίων της Mεσογείου παρουσιάζει σημαντικές γενετικές αλλοιώσεις, λόγω των βιομηχανικών αποβλήτων.

Ταυτόχρονα, τα κελύφη των αυγών των πουλιών σπάζουν πια πολύ εύκολα και πειράματα σε κυτταρικές καλλιέργειες που πραγματοποιούνται σε πλαστικά δοχεία δείχνουν την ένδειξη οιστρογονικής δράσης. Κι ας μην χρησιμοποιήθηκαν οιστρογόνα...

Μάλιστα, περίπου πεντακόσιες χημικές ουσίες, από τις άνω των πενήντα χιλιάδων που παράγει η χημική βιομηχανία, φαίνεται πως καταλήγουν στο... πιάτο μας και αργά και αθόρυβα θα δώσουν το στίγμα τους.

Πάντως, μέχρι τα κράτη του κόσμου να αποφασίσουν να πάρουν εκείνα τα μέτρα για τα οποία κρούει τον κώδωνα η επιστημονική κοινότητα, μήπως να αρνηθείτε να πιείτε τον επόμενο καφέ σας σε ένα ακόμη πλαστικό ποτηράκι; Ή οι γυναίκες θα αρκεστείτε στο μέλλον να αναζητάτε σπέρμα για τη γονιμοποίησή σας από αντίστοιχες τράπεζες που θα το φυλάσσουν ως πολύτιμο θησαυρό;

Βάνα Καρατολου


ΠΗΓΕΣ:









ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]




"ΝΕΜΕΤΩΡ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00002 ] [ 2009.10.24 24:00 ]
ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΡΕΟΥΣΑ ΝΟΜΙΚΗ ΤΕΡΑΤΟΓΟΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΒΙΑΙΩΣ ΔΕΚΑΤΡΙΑ (13) ΝΟΜΙΚΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΔΡΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΡΑΝΝΙΚΟΥ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΟΡΦΗΣ Ή ΤΡΙΠΡΟΣΩΠΗΣ ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΟΥΣ ΕΚΑΤΑΙΑΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΜΦΙΓΟΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΥΣΗ ΤΕΚΝΟΓΟΝΙΑΣ ΠΑΥΣΗ ΤΕΧΝΟΓΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΓΟΝΙΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ

"ΠΗΝΕΛΟΠΗ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00009 ] - [ 2010.08.26 00:00 ]

"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00017 ] [ 2010.02.24 00:00 ]
"ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΑΡΡΕΝΑ" & HENRY MAKOW PH.D: "ΠΩΣ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ" - Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΥΛΙΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑ-ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΑ ΜΜΕ «ΠΛΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ» ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΔΟΥΛΩΝ –ΑΦΥΛΩΝ ΑΝΕΥΡΩΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΖΟΜΠΥ– ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00016 ] [ 2010.02.23 00:00 ]