Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΤΟΜ ΧΕΝΤ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΗΤΕΙΑ ΛΑΜΠΟΚ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΟΤΙ "ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ" ΕΠΕΙΔΗ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ "ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ""ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 02405 ] [ 2012.08.23 00:00 ]Ένας Τεξανός δικαστής προειδοποίησε ότι στην περίπτωση που επανεκλεγεί ο Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ η χώρα θα οδηγηθεί σε εμφύλιο πόλεμο και σε παρέμβαση του ΟΗΕ. Ο ίδιος ζήτησε, για να αντιμετωπιστεί αυτό το ενδεχόμενο, να αυξηθούν οι φόροι ώστε οι σερίφηδες να προσλάβουν και να εκπαιδεύσουν βοηθούς ικανούς να εμποδίσουν την ανάπτυξη των κυανόκρανων. Ο Τομ Χεντ, δικαστής στην κομητεία Λάμποκ του Τέξας, υποστήριξε ότι ο Ομπάμα "θα εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία των ΗΠΑ στον ΟΗΕ" εάν κερδίσει τις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου. Η ενέργεια αυτή είναι απαράδεκτη για τους Τεξανούς που, σύμφωνα με τον δικαστή, μπορεί να πάρουν τα όπλα. "Αναμένω το χειρότερο. Ταραχές, πολιτική ανυπακοή, ίσως και έναν εμφύλιο πόλεμο. Δεν μιλάμε μόνο για μερικές συγκρούσεις και διαδηλώσεις εδώ κι εκεί, μιλάμε για το Λέξινγκτον και το Κόνκορντ (σ.σ. πόλεις του Τέξας) που θα πάρουν τα όπλα και θα διώξουν" τον Ομπάμα, είπε ο δικαστής μιλώντας στο κανάλι Fox News. "Τί θα γίνει, αν το κάνουμε αυτό; Ο Ομάμα θα στείλει στρατιώτες του ΟΗΕ. Εγώ δεν τους θέλω στην κομητεία του Λάμποκ. Θα στηθώ μπροστά στα τανκ τους και θα τους πω: δεν θα μπείτε εδώ", πρόσθεσε ο Χεντ που, ως δικαστής, είναι υπεύθυνος να χειριστεί θέματα της κομητείας σε περίπτωση κρίσης. "Ο σερίφης μού είπε ότι θα με στηρίξει. Αλλά δεν θέλω να έχει ερασιτέχνες μαζί του, θέλω εκπαιδευμένους αστυνομικούς, εξοπλισμένους και έμπειρους, για να με βοηθήσουν", συνέχισε, για να δικαιολογήσει το αίτημα για αύξηση των φόρων. Ο Χεντ πάντως διευκρίνισε ότι μιλά για "εμφύλιο πόλεμο" ως το χειρότερο δυνατό σενάριο και ότι θεωρεί πολύ πιο πιθανή την οικονομική κατάρρευση των ΗΠΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]"ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ"
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00001 ] - [ 2009.01.22 04:00 ]

"ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00019 ] [ 2009.06.05 15:00 ]

"ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00013 ] [ 2009.04.10 01:00 ]
Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ - ΒΑΡΔΑΡΙΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΘΙΒΕΤΑΝΟΚΙΝΕΖΙΚΟ ΑΝΑΤΕΛΛΟΝΤΑ [ΜΑΥΡΟ] ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΛΑ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΗ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΕΡΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΟ ΤΣΕ ΤΟΥΝΚ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α. BARACK OBAMA ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ