Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΝΟΣ ~ ΓΥΝΑΙΚΙΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - H ΝΕΤΣΛΑ ΤΣΑΒΟΥΣ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΣΑΡΝΙΤΣ


"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01756 ] [ 2010.12.28 00:00 ]


 
Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου 2010

 
Και μέσα στον γενικότερο χαμό, να και η επίσκεψη του νέου Δ.Σ. του Τομέα Γυναικών του «Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας» στον πρόξενο Σαρνίτς. Δείτε λοιπόν πώς περιγράφει και τη συγκεκριμένη απόδοση διαπιστευτηρίων προς το…αφεντικό η τουρκοφυλλάδα «Μπιρλίκ» (10-12-2010):

H Νετσλά Τσαβούς, νεοεκλεγείσα πρόεδρος του τομέα γυναικών του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας μαζί με άλλα μέλη του Δ.Σ. επισκέφτηκαν τον πρόξενο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Μουσταφά Σάρνιτς. Η επίσκεψη αναφέρθηκε ως ιδιαίτερα αποδοτική. Μιλώντας για την επίσκεψη αυτή στην εφημερίδα Μπιρλίκ ο πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς είπε: «Το νεοεκλεγέν Δ.Σ. του τομέα γυναικών του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας ήρθαν στο προξενείο, κάνοντας μια επίσκεψη αβροφροσύνης. Είναι γνωστό πως κάθε νεοεκλεγείς φορέας πραγματοποιεί μια σειρά από επισκέψεις. Αυτή είναι μια από αυτές τις επισκέψεις.

Πάντοτε απέφερε πολλά προς την μειονότητα. Οι δραστηριότητες του είναι πολύ γνωστές στην κοινή γνώμη. Είναι μια σκυταλοδρομία. Εγώ ευχήθηκα επιτυχίες και τις συνεχάρηκα. Είπα πως ιδιαίτερα από την άποψη της προσφοράς, να ξέρουν πως είναι μια σκυταλοδρομία. Τους ανέφερα πως οι προσδοκίες της κοινωνίας από αυτές είναι –όπως και από την προηγούμενη διοίκηση-να βελτιώνουν τις προσπάθειες τους από καλλιτεχνικής και πολιτιστικής απόψεως και να παρουσιάζουν νέα σχέδια. Η νέα πρόεδρος κυρία Νετσλά είπε πως το νέο Δ.Σ. μαζί με το παλιό διαμόρφωσαν μια ωραία ομάδα, μου ευχήθηκαν επιτυχία στα καθήκοντα μου, και εγώ ανταπέδωσα».

Η νεοεκλεγείσα πρόεδρος Δρ.Νετσλά Τσαβούς αξιολόγησε την επίσκεψη στην εφημερίδα Μπιρλίκ ως εξής: «Όπως είπε ο κύριος πρόξενος μας, πιστεύω πως το παλιό Δ.Σ. μαζί με το νέο, διαμόρφωσαν μια πολύ καλή ομάδα. Αυτή είναι η πρώτη μας επίσκεψη. Είναι γνωστό πως οι εκλεγέντες του συλλόγου μας που εισέρχονται στα Δ.Σ. πάντοτε πραγματοποιούνε επισκέψεις αβροφροσύνης και γνωριμίας σε φορείς και συλλόγους. Αυτός ήταν ο σκοπός της επίσκεψης μας. Αρχίσαμε από εδώ και τις επόμενες εβδομάδες θα συνεχίσουμε με τη σειρά και στους άλλους φορείς και συλλόγους. Ένας από τους βασικούς στόχους του νέου Δ.Σ. είναι από τώρα και πέρα, κάνοντας νέα σχέδια να πραγματοποιήσουμε διάφορες εκδηλώσεις για τον πολιτισμό και την αλληλεγγύη. Ξέρουμε ότι οι προηγούμενες εκδηλώσεις υπήρξαν ιδιαίτερα επιτυχείς. Αναλάβαμε καθήκοντα σε αυτή την σκυταλοδρομία για να κάνουμε κάτι ιδιαίτερα στον τομέα των δραστηριοτήτων που αφορούνε την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη. Έτσι όταν έρθει ο καιρός θα παραδώσουμε στους νέους που θα βρίσκονται δίπλα μας αυτή την σκυταλοδρομία. Ήταν μια επιτυχημένη και θετική επίσκεψη. Προσωπικά και εκ μέρους των φιλενάδων μου ευχαριστώ τον πρόξενο μας που μας δέχτηκε».



ΠΗΓΗ: