Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΝΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ~ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ - ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01456 ] [ 2010.04.02 00:00 ]

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ-ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΝΟΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ~ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ - ΤΑ ΑΓΕΝΝΗΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟΝ ΑΜΥΝΑΣ - ΝΟΜΙΜΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Σκότωσε γιατρό για να σώσει αγέννητα μωρά

http://news.pathfinder.gr/misc/621879.html

Παρασκευή 12:18

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας άνδρας που είχε δολοφονήσει έναν από τους ελάχιστους γιατρούς στις ΗΠΑ που κάνουν αμβλώσεις σε γυναίκες ακόμη και όταν η κύηση είναι προχωρημένη.

Ο δικαστής της κομητείας Σέτζγουικ, Γουόρεν Γουίλμπερτ, ανακοινώνοντας την απόφαση, είπε ότι ο 52χρονος κατηγορούμενος, Σκοτ Ρέντερ, θα έχει δικαίωμα για έφεση μετά από 50 χρόνια.

Τον περασμένο Ιανουάριο το δικαστήριο είχε κρίνει ένοχο τον 52χρονο για την ανθρωποκτονία του γιατρού Τζορτζ Τίλερ, 67 ετών, στη Γουίτσιτα του Κάνσας.

Ο Τίλερ ήταν ένας από τους λίγους γυναικολόγους που δέχονται να κάνουν αμβλώσεις σε έμβρυα άνω των 20 εβδομάδων. Ο Ρέντερ παραδέχτηκε ότι παρακολουθούσε το γιατρό επί μήνες προτού τον πυροβολήσει στο πρόσωπο ενώ παρακολουθούσε τη λειτουργία σε μια εκκλησία, τον περασμένο Μάιο. Υποστήριξε ότι έπρεπε να τον σκοτώσει για να σώσει τα αγέννητα μωρά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.]

http://pa-sy-a.blogspot.com/2010/03/blog-post.html