Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Ο ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΗΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΩΝ G20 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΥΜΠΟΪ -HERMAN VAN ROMPUY- ΕΙΠΕ: "Το 2009 είναι επίσης το πρώτο έτος της ΠΑΓΚΟΣ

"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01424 ] [ 2010.03.03 00:00 ]

Ο ΕΘΝΟΑΠΟΔΟΜΗΤΗΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΤΩΝ G20 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΧΕΡΜΑΝ ΒΑΝ ΡΟΥΜΠΟΪ -HERMAN VAN ROMPUY- ΕΙΠΕ: "Το 2009 είναι επίσης το πρώτο έτος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, με την δημιουργία του G20 στη μέση της οικονομικής κρίσης. Η διάσκεψη για το κλίμα στην Κοπεγχάγη, αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του πλανήτη μας."

1 VIDEO 00:00:52

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ (Ε.Ε.) ΜΙΛΑΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Brussels

Ζούμε σε εξαιρετικά δύσκολες εποχές, η οικονομική κρίση και οι δραματικές επιπτώσεις της στην απασχόληση και τους προϋπολογισμούς, η κλιματική κρίση που απειλεί την επιβίωσή μας. Μια περίοδο άγχους, αβεβαιότητας και έλλειψης εμπιστοσύνης. Ωστόσο αυτά τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με κοινές προσπάθειες μεταξύ των χωρών μας. Το 2009 είναι επίσης το πρώτο έτος της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, με την δημιουργία του G20 στη μέση της οικονομικής κρίσης. Η διάσκεψη για το κλίμα στην Κοπεγχάγη, αποτελεί ένα ακόμη βήμα προς την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ του πλανήτη μας. Η αποστολή μας είναι αποστολή ελπίδας, υποστηριζόμενη από ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

http://www.youtube.com/watch?v=bIG_BKtsUnY