Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ: ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ... «ΙΕΡΑ» ΠΟΡΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΧΑΛΑΛ» ΠΟΡΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 03073 ] [ 2014.06.03 00:00 ]

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014
Μετά τα τζαμιά των Μουσουλμάνων, έρχονται και οι «χαλάλ» πόρνες
11:09 μ.μ. | Αναρτήθηκε από mikres-ekdoseis |

 Μάιος 26, 2014.

Ένα μέρος που λέγεται «Θερμή Ημισέληνος» θα παρέχει υπηρεσίες από κορίτσια σε ευσεβείς μουσουλμάνους. Πρόκειται για ένα μουσουλμανικό μπουρδέλο στην καρδιά της Ευρώπης, στο Άμστερνταμ, που εγκρίθηκε από τρεις καταξιωμένους ιμάμηδες, όπως αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο τη σχετική ιστοσελίδα ‘on Islam’.

«Οι Μουσουλμάνοι είναι όπως όλοι οι άνθρωποι, μερικές φορές, επίσης, θέλουν να πάνε στις πόρνες, αλλά δεν μπορούν να το κάνουν από φόβο για το ‘σπάσιμο’ των κανόνων της θρησκείας», είπε στους δημοσιογράφους ο Τζάναθαν Σουίκ, διευθυντής του μελλοντικού ιδρύματος.

«Σήμερα, χάρη στο bar ‘Ημισέληνος’, όλοι οι Μουσουλμάνοι που επιθυμούν να πάνε με γυναίκα, θα μπορούν να το κάνουν χωρίς να υποπέσουν σε ‘Χαράμ’».

- [ Χαλάλ = σύμφωνα με την παράδοση και Χαράμ=αμαρτία]

Για να είναι ‘χαλάλ’ το πορνείο, θα πρέπει «τα κορίτσια να ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές. Θα απαγορεύεται αυστηρά η χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών. Θα προσεύχονται πέντε φορές την ημέρα, ακόμη και αν χρόνος της προσευχής συμπίπτει με τη συνεύρεση με τον πελάτη. Επίσης θα ελέγχονται αιματολογικά κάθε δύο μήνες».

Στις μουσουλμανικές χώρες που ζουν κάτω από το νόμο της Σαρία, η πορνεία απαγορεύεται αυστηρά.

Ωστόσο, σε ορισμένες χώρες, ασκείται υπό το πρόσχημα του «προσωρινού» γάμου. Οι πλούσιοι άνδρες «νυμφεύονται» κορίτσια και τα πληρώνουν για τις υπηρεσίες τους, μετά από λίγο καιρό, ο γάμος θα λυθεί με το αζημίωτο από τους άνδρες, σημειώνει το δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

© Βαλκανικό Περισκόπιο - Γιῶργος Ἐχέδωρος
Διεθνείς ειδήσεις - Διεθνή Νέα - Τι συμβαίνει στον Κόσμο

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνον με αναφορά της ενεργής ηλεκτρονικής διεύθυνσης του ιστολογίου παραγωγής-
http://www.echedoros-a.gr
ΠΗΓΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:
"Βαλκανικό Περισκόπιο - Γιῶργος Ἐχέδωρος"

http://www.echedoros-a.gr/2014/05/blog-post_2664.html


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ:
"defencenet"