Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΑΝΤΙΑΜΦΙΓΟΝΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΑΝΩΤΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «Το "Δημογραφικό πρόβλημα"» ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΥΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΑΣΥΜΕΤΡΩΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΟΙΔΙΠΟΔΕΙΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ




"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01664 ] [ 2010.09.29 00:00 ]





ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΝΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΓΑΝΩΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ [ΠΑ.ΣΥ.Α.] ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ






Ανώνυμος είπε...
Ναι χάθηκαν οι άντρες... Άλλη καραμέλα έχετε γιατί αυτή έλιωσε; Όταν σπούδαζα ένα σωρό αγόρια ήταν μόνα τους, ενώ οι κοπέλες έβγαιναν και χαίρονταν που τους την έπεφταν οι σερβιτόροι και οι κωλόγεροι! Οπότε μη λέτε χάθηκαν οι άντρες, απλά οι γυναίκες δεν ξέρουν τι θέλουν κι όταν το μάθουν οι άντρες τις έχουν χεσμένες!
29 Σεπτεμβρίου 2010 12:23 π.μ.


λάς=πέτρα είπε...
Απολαύστε ένα κείμενο διαποτισμένο από τις επιταγές της Νέας Τάξης.

Συγκεκριμένα ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ φορές η λέξη μητέρα με τους παρακάτω χαρακτηρισμούς:

1)Η πολύτεκνη μητέρα
2(χάρη σε τέτοιες ηρωίδες
3)Η μισή νεολαία της Ελλάδος έχει γεννηθεί από το ένα δέκατο των μητέρων
4)τον ηρωισμό της πολυτεκνίας οι γυναίκες

Η ΜΙΑ (1) και μόνη αναφορά στο ανδρικό είναι απαξιωτική:
"οι άντρες είναι με το ένα πόδι στη οικογένεια και με το άλλο έξω."

Επίσης αναφέρονται και οι λέξεις "πολύτεκνοι", "γονέων" ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ Η ΛΕΞΗ ΠΑΤΕΡΑΣ

Ένας κόσμος χωρίς ΠΑΤΕΡΕΣ που επιβάλει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ, με κύριο όργανο Το Φεμινιστικό Κίνημα.

Φεμινίστριες και Κηφήνες σε διατεταγμένη υπηρεσία απαξίωσης του ανδρικού φύλου, υποβάθμισης έως εξαφάνισης του ΠΑΤΡΙΚΟΥ βιολογικού και γονεϊκού ρόλου, με μοναδικό στόχο τα παιδιά.

Μια νέα γενιά παιδιών που η μη καλύψει των αναγκών τους δημιουργεί εύκολα χειραγωγούμενους πολίτες.
Χωρίς το οικογενειακό πρότυπο που με κάθε μέσον βάλετε είναι αδύνατον να το αναπαραγάγουν.
Και φυσικά για την κατάσταση αυτή, πάλι υπαίτιο είναι το ανδρικό φύλο μιας και το γυναικείο έχει οικειοποιηθεί νόμιμα λόγο χρησικτησίας τον ρόλο του θύματος.

Το κείμενο ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ σαν προβοκατόρικο, Νεοταξικό, και εθνοκτόνο!
29 Σεπτεμβρίου 2010 12:24 π.μ.

ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΗΤΕΡΑ είπε...
ΑΛΙΜΟΝΟ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΧΘΡΟΙ. Η ΛΕΞΗ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΩΣΑ ΣΩΣΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΤΑΙΝΕ. ΑΠΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΝΑ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΑ, Ο ΑΝΔΡΑΣ, ΕΤΣΙ ΠΛΑΣΤΗΚΕ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ, ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΘΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΑΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΕΜΝΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΛΟ. ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΙΓΡΑΜΜΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ.- ΕΣΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ? ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΑ ΑΠΛΑ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ, ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟ.
29 Σεπτεμβρίου 2010 12:44 π.μ.

λάς=πέτρα είπε...
Παρέλειψα το κραυγαλέο στερεότυπο κάθε καλού ΚΗΦΗΝΑ και ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑΣ.
Η γυναίκα πάντα ΘΥΜΑ και ο άνδρας πάντα ΘΥΤΗΣ.

"Οι γυναίκες κατέχονται από ανασφάλεια γιατί οι άντρες είναι με το ένα πόδι στη οικογένεια και
με το άλλο έξω."
29 Σεπτεμβρίου 2010 12:44 π.μ.

λάς=πέτρα είπε...
@1:08 π.μ. μια φιλη...

Κάθε άλλο παρά απαξιώνω μητέρες.
Αν πρόσεξες στο κείμενο μου μιλώ ουσιαστικά για παιδιά χωρίς πατέρα.
Αυτά τα παιδιά είναι οι αυριανοί ασταθείς, βίαιοι και τα μαμμόθρεφτα. Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις.

Άλλα, δυστυχώς, έχει επικρατήσει μια νοοτροπία που θέλει την μητέρα σιαμαία με το παιδί.
Αυτό όχι απλά απαξιώνει τον πατρικό ρόλο αλλά και τον μητρικό με μοναδικό θύμα τα παιδιά.

Από την ηλικία των 3 ετών ο ρόλος του πατέρα είναι καθοριστικός για την ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ του παιδιού, αλλά και ο υποστηρικτικός ρόλος της μητέρας.

και φυσικά , κανένας από τους δύο δεν θα είναι καλός γονέας αν πρώτα δεν μπορούν να είναι καλοί σύζυγοι.

Όσον αφορά την παραπονούμενη μητέρα θα πρέπει και αυτή να αναλάβει το μέρος της ευθύνης που της αναλογεί στην επιλογή του συντρόφου της.
Δεν είναι όλα άσπρο - μαύρο!

Άλλα από τα γραφόμενά της στα οποία υπερτονίζεται ο ρόλος της μητέρας, γιαγιάς, Γυναίκες, μήπως , λέω μήπως, ενδόμυχα επέλεξε τέτοιον χειραγωγήσιμο άνδρα και έχασε το παιχνίδι επικράτησης από την πεθερά;

Ας προσπαθήσουμε να είμαστε δίκαιοι με του εαυτούς μας και τους συντρόφους μας για ...χάριν των παιδιών ΜΑΣ.
29 Σεπτεμβρίου 2010 1:32 π.μ.

λάς=πέτρα είπε...
Η γυναικεία αλληλεγγύη έκανε το θαύμα της και μπερδευτήκαμε!

Ας ελπίσουμε πως την ίδια αλληλεγγύη θα ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ και τα δύο φύλα μεταξύ τους σε πείσμα των Φεμιναζιστών - Νεοταξιτών.

Οι ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ των σχολείων συνέβαλαν και αυτές στο ...μπέρδεμα.
29 Σεπτεμβρίου 2010 1:38 π.μ.


konstadinos είπε...
Όλοι οι "ισμοί" κομμουνισμός, φασισμός, σοσιαλισμός, φεμινισμός κλπ, ως φιλοσοφικά ρεύματα, που γεννήθηκαν στις φιλοσοφικές σχολές του Μονάχου και της Φρανκφούρτης, μόνο αναταραχές και αιματοκύλισμα έφεραν στις κοινωνίες που τα υιθέτησαν.
Τυχαίο;
Οι γυναίκες σήμερα έγιναν φυγόπονες και μέσω σκοτεινής προπαγάνδας προσπαθούν να υπερσκελίσουν τους άνδρες, θεωρώντας ότι μπορούν να τους υποκαταστήσουν, πράγμα αδύνατο, λόγω ουσιαστικής γνωσιολογικής διαφοράς.
Οι διαρκείς δηλώσεις και η καμπάνια που κάνει η γενική γραμματεία ισσότητας μόνο σύγχυση έφεραν στην κοινωνία.
Οι γυναίκες αναζητώντας την επαγγελματική αποκατάσταση και τη καριέρα φτάνουν στα 40 και πανικόβλητες πιά, αφού το βιολογικό τους ρολόι έχει σταματήσει γίνονται πιό μνησίκακες.
Οι ρόλοι μεταξύ των δύο φύλλων είναι διακριτοί και τους όρισε η ίδια η φύση. Η παρουσία και των δύο φύλλων στη διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών είναι αναντικατάστατη.
Κάθε παρέμβαση ενάντια στη φύση αποδείχθηκε τραγική.
Οι μονογονεικές οικογένειες παράγουν θύματα, με απίστευτες κοινονιολογικές και ψυχολογικές προεκτάσεις. Υπάρχουν και εκπληκτικά συγγράματα τόσο για αυτό, όσο και για τις ικανότητες ανά φύλλο, την εκπαίδευση ανά φύλλο, τις δυνατότητες και την απόδοση ανά φύλλο, κλπ.
Σε καμμία περίπτωση δεν συναντάτε η ΜΗ αρμονική συνύπαρξη των δύο φύλλων που μοναδικό σκοπό έχει τη δημιουργία μιας καλλίτερης επόμενης γενιάς.
Διαλυμένη οικογένεια=διαλυμένο έθνος.
Κάλλης Κων/νος
29 Σεπτεμβρίου 2010 1:50 π.μ.


ΠΗΓΗ:
Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010
















 

ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ - "Συνεδριάζει στη Βιέννη η Μικτή Επιτροπή Διαλόγου μεταξύ Ορθοδόξων & Καθολικών"




"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01663 ] [ 2010.09.28 00:00 ]






Πέμπτη, 23 Σεπτέμβριος 2010

Συντάχθηκε απο τον/την Romfea.gr 16:50









Την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010 στην Βιέννη, ξεκίνησε η συνεδρία της Διεθνούς Μικτής Επιτροπής Θεολογικού Διαλόγου μεταξύ Ορθοδόξων και Ρωμαιοκαθολικών, η οποία φιλοξενείται από τον Καρδινάλιο Christoph Schönborn.

Συμπρόεδροι της Μικτής Επιτροπής είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Περγάμου κ. Ιωάννης (Οικουμενικό Πατριαρχείο), και ο Πρόεδρος του Ποντιφικού Συμβουλίου για την προώθηση της Ενότητας των Χριστιανών, Αρχιεπίσκοπος Kurt Koch.

Πριν την έναρξη των εργασιών τους συνέδρους χαιρέτησαν ο Αρχιεπίσκοπος Βιέννης Καρδινάλιος Κριστόφ Σόνμπορν και ο Μητροπολίτης Βιέννης Μιχαήλ.

Η πρώτη μέρα των συνεδριών αφιερώθηκε στη μεθοδολογία της περαιτέρω εργασίας με θέμα «Πρωτεία του Επισκόπου Ρώμης την πρώτη χιλιετία».

Οι σύνεδροι αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με το τι καθεστώς πρέπει να έχει το σχετικό κείμενο, το οποίο εν μέρει εξετάσθηκε στα πλαίσια της προηγούμενης συνεδρίας της Επιτροπής.

Το βράδυ, στις 22 Σεπτεμβρίου, ο Δήμαρχος της Βιέννης Μιχαέλ Χοϊπλ παρέθεσε επίσημο γεύμα προς τιμή των συνέδρων.

Οι εργασίας της Μικτής Επιτροπής επί του Θεολογικού Διαλόγου μεταξύ της Ρ/Καθολικής και Ορθόδοξης Εκκλησίας θα συνεχιστούν μέχρι τη Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου.

Τέλος στην Συνάντηση συμμετέχουν είκοσι μέλη εκ μέρους της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, και με εξαίρεση το Πατριαρχείο Βουλγαρίας, εκπροσωπήθηκαν όλες οι Ορθόδοξες Εκκλησίες:

Οικουμενικό Πατριαρχείο, Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, Πατριαρχείο Αντιοχείας, Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, Πατριαρχείο Μόσχας, Πατριαρχείο Σερβίας, Πατριαρχείο Ρουμανίας, Πατριαρχείο Γεωργίας, Εκκλησία Κύπρου, Εκκλησία Ελλάδος, Εκκλησία Πολωνίας, Εκκλησία Αλβανίας και Εκκλησία Τσεχίας και Σλοβακίας.
 




Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

"ΑΝΤΙ ΜΕΤΑΤΡΟΝ": «ΟΙ ΗΛΙΟΙ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ KAI ΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ" "TARA CENTRE"»


"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01662 ] [ 2010.09.27 00:00 ]




ΕΠΙΤΟΜΕΑΣ "ΑΝΑΚΟΙΝΩΤΗΣ": ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΝΟΠΛΟ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Ο.Ε.Α. ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΣ


"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01661 ] [ 2010.09.26 18:00 ]




 

Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟΜΕΑΣ "ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ": Ο MARCUS ALEXANDER TEMPLAR ΜΙΛΑΕΙ ΕΞΩ ΑΠ' ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ, ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ


"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01660 ] [ 2010.09.25 00:00 ]



ΤΟΜΕΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ "ΑΡΧΙΔΑΜΟΣ"
ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00031 ] - [ 2010.09.25 00:00 ]

Marcus Alexander Templar - "...Στην πραγματικότητα, οι Έλληνες πολιτικοί πήραν το σύνθημα και παρέμειναν απόλυτα αδρανείς και όλοι οι ΜΚΟ άρχησαν την επίθεση εναντίον της Ελλάδος με κάθε δυνατό τρόπο, ενώ όλοι οι Ελληνικά σκεπτόμενοι συμπεριλήφθησαν στην μαύρη λίστα και δέχθηκαν επιθέσεις και από τις ελληνικές κυβερνήσεις και τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης ως εθνικιστές..."










 

Ο ΜΑΜΩΝΑΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΣΕ ΜΗΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ - ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ


"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01659 ] [ 2010.09.24 00:00 ]



Παρασκευή, 24 Σεπτέμβριος 2010 09:00


Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης από την είδηση ότι μια 40χρονη Ελληνίδα είχε στήσει ολόκληρο σχέδιο προκειμένου να πουλήσει το βρέφος που πριν από λίγες ημέρες είχε γεννήσει η κόρη της.

Η γυναίκα συνελήφθη επ' αυτοφώρω την ώρα που κρατούσε στα χέρια της το αγοράκι και παζάρευε την πώλησή του με κάποιον ενδιαφερόμενο!

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη προχθές, όταν η 40χρονη γυναίκα άρπαξε το εγγονάκι της (που είχε γεννηθεί πριν από τρεις ημέρες στη Μαιευτική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου) και βγήκε... παγανιά! Σύμφωνα με την αστυνομία, η 40χρονη πήρε τους δρόμους ψάχνοντας για υποψήφιους αγοραστές. Αφού περιηγήθηκε για λίγο στις γειτονιές του Ηρακλείου, σταμάτησε τελικά σε ένα κατάστημα της πόλης, όπου μπήκε μέσα κρατώντας το εγγονάκι της στην αγκαλιά. Η γυναίκα ζήτησε από τους υπαλλήλους να δει τον υπεύθυνο του καταστήματος, στον οποίο άρχισε να εξιστορεί τις άθλιες οικονομικές συνθήκες υπό τις οποίες ζει η κόρη της, αλλά και η υπόλοιπη οικογένειά της. Μάλιστα, η 40χρονη ζήτησε από τον άνδρα πληροφορίες για κάποιο ίδρυμα στο οποίο θα μπορούσαν να βρουν βοήθεια. Ο καταστηματάρχης τη λυπήθηκε και αφού είδε ότι δεν έκανε κάτι κακό ούτε ζητούσε ελεημοσύνη, προσπάθησε να την εξυπηρετήσει δίνοντάς της πληροφορίες για ένα ίδρυμα που θα μπορούσε να τη βοηθήσει.

Ομως, στη συνέχεια η 40χρονη άλλαξε τροπάρι και με ύφος δυστυχισμένο -που, ωστόσο, δεν μαρτυρούσε ταραχή- ζήτησε από τον άναυδο καταστηματάρχη, ούτε λίγο ούτε πολύ, να μεσολαβήσει ώστε να βρεθεί άτεκνο ζευγάρι το οποίο θα ήθελε να υιοθετήσει το νεογέννητο αγοράκι! Η ίδια δεν ανέφερε από την αρχή το αντάλλαγμα, καθώς όπως είπε, στην περίπτωση που βρισκόταν κάποια οικογένεια που θα υιοθετούσε το μωρό, το ποσό τού ανταλλάγματος θα το καθόριζε η κόρη της, η μητέρα του παιδιού. Αναυδος ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού έσπευσε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου συνέλαβαν τη γυναίκα και την παρέπεμψαν για απόπειρα παράνομης υιοθεσίας νεογέννητου βρέφους.

Η ιστορία έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία του Ηρακλείου, αφού όπως λένε οι κάτοικοι, είναι ασύλληπτο το γεγονός ότι ο διαμεσολαβητής για την παράνομη υιοθεσία ήταν η ίδια η γιαγιά του βρέφους!


ΠΗΓΗ:










 

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΛΗΣ ΛΙΛΙΘΙΑΝΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΑΜΑΖΟΝΑΣ ΨΕΥΔΟ ΟΜΑΔΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ - Ο.Ε.Α. ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΑΥΡΙΩΝ ΚΗΦΗΝΩΝ ΤΟΥ MAJESTIC-12 ή MJ-12 - Ο ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΤΩΝ ΑΦΥΛΩΝ ΚΡΟΝΙΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Α.




"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01658 ] [ 2010.09.23 00:00 ]




Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ 2010.09.22 - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "...μια κυβέρνηση που αποτελείται απο οσφυοκάμπτες και υπερετούντες τον Φραγγολεβαντινισμό σε αυτήν εδώ την αίθουσα.....παίρνουν ως δικαιολογία δήθεν τις εντολές από την ευρωπαϊκή ένωση από το μνημόνιο από την τρόϊκα από την λέσχη Μπίλντενμπεργκ ή δεν ξέρω πού αλλού και προσπαθούν να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό αυτής εδώ της χώρας..."




"ΕΝΗΜΕΡΩΤΗΣ"


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 01657 ] [ 2010.09.22 00:00 ]





ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: ΤΟ VIDEO ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ YouToube - ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: ΠΡΟΣΘΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΟ VIDEO ΠΙΟ ΚΑΤΩ

 



Καμμένος -Άνοιγμα Επαγγελμάτων 22Sep'10


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ VIDEO



ΠΗΓΗ:



Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ